18 Ιουν 2014

Πρόσκληση συνάντησης, φιλίας, ενότητας, αλλά προπαντός ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ

17η συνάντηση μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου Αγνάντων

Αγαπητοί φίλοι - φίλες, μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου - Λυκείου Αγνάντων 
   Το ιστορικό μας Γυμνάσιο - Λύκειο Αγνάντων, που ακόμα ζει στις καρδιές μας και η τετραμελής επιτροπή (της 16ης συνάντησης του Αυγούστου 2013) ως μέλη του παραπάνω Συλλόγου, σας προσκαλούν και φέτος για τη 17η κατά σειρά καθιερωμένη συνάντησή μας, την 9η Αυγούστου, ημέρα Σάββατο και ώρα 10 π.μ. στον Αύλειο χώρο του Γυμνασίου (παλαιό κτήριο), εκεί όπου ο χρόνος είναι ανήμπορος να αδυνατίσει τη μνήμη και εκεί όπου ακόμη ζουν μερικές από τις μαθητικές μας αναμνήσεις.
   Μετά από μια σύντομη περιπλάνηση στο κτήριο και μια γεύση από τη μαθητική μας ζωή, θα οδοιπορήσουμε για τον πάνω Μαχαλά και στον Πλάτανο θα γίνει η συνάντηση με όσους δεν θα έλθουν στο Γυμνάσιο και πλέον όλοι μαζί θα μεταβούμε στην Εκκλησία για την καθιερωμένη δέηση υπέρ μακαρίας μνήμης των αποβιωσάντων καθηγητών, μαθητών/τριών του Γυμνασίου μας.
   Θα ακολουθήσει ελεύθερος χρόνος για καφέ στο ανακαινισμένο κέντρο - ταβέρνα του Γιώργου Καπέλη στον Πλάτανο και μεταξύ καφέ - τσίπουρου, θα ανταλλαγούν απόψεις, προτάσεις, εκλογή οργανωτικής εθελοντικής Επιτροπής για τη 18η συνάντηση το 2015, εισηγήσεις και αφηγήσεις από μαθητικά ευτράπελα μέχρι το γεύμα της κοινής συνεστίασης. Φυσικά δεν θα λείψει η μουσική και ο χορός.
   Επειδή τα οικονομικά του Συλλόγου δεν επιτρέπουν την αποστολή ατομικών προσκλήσεων, θεωρήσαμε σκόπιμο να αποστείλουμε την παρούσα για δημοσίευση στα τζουμερκιώτικα (σημ. Τηλεβόα: Αν και δεν συγκαταλέγομαι στα "τζουμερκιώτικα έντυπα", χαίρομαι που μου στάλθηκε στο mail για δημοσίευση αυτή η πρόσκληση και μπορώ να συμβάλω κι εγώ στη συνάντηση παλιών φίλων και αυμμαθητών) τοπικά έντυπα (συλλόγων, αδελφοτήτων κτλ. και ευχαριστούμε για τη δημοσίευση), ώστε να ενημερωθούν τουλάχιστον οι περισσότεροι και επιπλέον ο καθένας μας, ας φροντίσει να υπάρξει μια αλληλοενημέρωση, ώστε όλοι να δώσουν το ζωντανό παρόν στο προσκλητήριο του Γυμνασίου μας. 
   Πιστεύουμε ότι η καθολική παρουσία μας θα δώσει πνοή ζωής και το απαραίτητο μήνυμα ενότητας στον ωραίο και ανιδιοτελή θεσμό, ο οποίος ξεκίνησε από την απλή αγάπη, την εγκάρδια φιλία και συνεχίζει να μας κρατά δεμένους με την αλυσίδα της αλληλοεκτίμησης και των μαθητικών μας αναμνήσεων.
   Ας πάρουμε μαζί καλή διάθεση, το σακούλι με τις μαθητικές αναμνήσεις, χαμόγελο για τη συνάντηση στην ΑΓΝΑΝΤΑ.
   Μόνο θέλουμε την έγκαιρη δήλωσή σας, στα τηλέφωνα που γράφουμε (μέχρι 20 Ιουλίου) ώστε να μεριμνήσουμε για το θέμα του φαγητού (θα υπάρχουν νηστίσιμα και αρτίσημα) φυσικά και καλό κρασί σε τιμές προσιτές και φιλικές.
 Σας ευχαριστούμε και καλή αντάμωση 
 Η Άτυπη Οργανωτική Επιτροπή.
1. Βάγιας Χρήστος (ιερεύς) Μικροσπηλιά 26850-51141 / 6978-496500
2. Κατσούλης Ναπολέων Αθήνα – Καταρράκτης 9886548/6973-022010
3. Νικολός Κωνσταντίνος Άγναντα – Ιωάννινα 26510-70309/6973-971996
4. Πατσούρας Θανάσης Ιωάννινα – Αμπελοχώρι 26510-67164/6945-992813

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.