22 Ιουν 2014

Ο 28χρονος διαρρήκτης έκανε... υπερωρίες στην Λιμίνη!!!

Διαδοχικές διαρρήξεις και άμεση σύλληψη  

    Όπως φαίνεται, από το αστυνομικό δελτίο, ο 28χρονος ήταν "ορεξάτος" το βράδυ της 18ης προς 19η Ιουνίου, αλλά οι "ορέξεις" δεν ήταν άγνωστες στην Ασφάλεια και άμεσα ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης των δύο διαδοχικών διαρρήξεων σε βενζινάδικο και κατάστημα αλουμινίων στην Λιμίνη Άρτας. Δείτε:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
   Συνελήφθη χθες (19-06-2014) το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, ένας 28χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για δύο διαδοχικές κλοπές σε πρατήριο υγρών καυσίμων και σε κατάστημα αλουμινίων, στην Λιμίνη Άρτας.
   Αναλυτικότερα, ο 28χρονος δράστης το βράδυ της 18/19-06-2014, πραγματοποίησε δύο διαδοχικές κλοπές στην Λιμίνη Άρτας, η πρώτη σε πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό και η δεύτερη σε κατάστημα αλουμινίων, όπου αφαίρεσε ένα ραδιοκασετόφωνο αυτοκινήτου και ένα CD καταγραφής δεδομένων κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.
   Από την αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης των κλοπών και ακολούθησαν αναζητήσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψή του.
   Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.