9 Μαΐ 2014

Με την Λίτσα Κιτσαντά ο Κώστα Κωστής

Με περηφάνια, σεβασμό και υπευθυνότητα σε εσάς, τους πολίτες του Δήμου Αρταίων, στρατεύομαι στο ψηφοδέλτιο «Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή» με επικεφαλή τη Λίτσα Κιτσαντά και ζητώ τη στήριξή σας

Κώστας Κωστής, μουσικός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αρταίων
   Γεννήθηκα το 1967 στα Ιωάννινα. Είμαι μόνιμος κάτοικος Άρτας από το 1995. Εργάζομαι ως καθηγητής μουσικής σε μουσικά σχολεία και ωδεία. Παράλληλα κάνω μουσικές εμφανίσεις σε τοπικά μαγαζιά της πόλης μας. Είμαι παντρεμένος με την Εύη Βαδιβούλη και πατέρας δύο παιδιών, 3 και 6 ετών αντίστοιχα.
   Στόχος μου μέσα από τη συμμετοχή μου στις Δημοτικές Εκλογές του Μάη, είναι μια Δημοτική Αρχή με δυναμική πολιτική για τη διαμόρφωση συνθηκών που θα ανακουφίσουν και θα εξυπηρετήσουν τους πολίτες του Δήμου Αρταίων, ιδιαίτερα τους αδύναμους, αλλά και η δημιουργία ενός μοντέλου διακυβέρνησης που θα έχει προτάσεις και θα παρεμβαίνει δυναμικά στα μεγάλα ζητήματα της παιδείας, της υγείας, του πολιτισμού, της ανεργίας και γενικά της ποιότητας ζωής.
   Μέσα σ’ αυτό το αρνητικό περιβάλλον της κρίσης και της απαξίωσης της τοπικής αυτοδιοίκησης θα δώσω τον αγώνα για να γίνει πιο ανθρώπινη και πιο αποτελεσματική η πιο κοντινή προς τον πολίτη μορφή εξουσίας.
   Με περηφάνια, σεβασμό και υπευθυνότητα σε εσάς, τους πολίτες του Δήμου Αρταίων, στρατεύομαι στο ψηφοδέλτιο «Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή» με επικεφαλή τη Λίτσα Κιτσαντά και ζητώ τη στήριξή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.