9 Μαΐ 2014

Με Δημήτρη Παπαδημούλη η κεντρική εκδήλωση στην Άρτα για τις ευρωεκλογές

Την Κυριακή στην πλατεία Κακκαβά στις 8 μ.μ.

   Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση-ομιλία θα πραγματοποιήσει, ενόψει ευρωεκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα, την Κυριακή 11/5, ώρα 8:00 μμ, στην πλατεία Κακκαβά με ομιλητή τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη.
   Στις 6:30 π.μ., ο Δημήτρης Παπαδημούλης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του ξενοδοχείου "Κρόνος".

2 σχόλια:

  1. Πολιτική ρουκέτα εκτόξευεσε ο Μανώλης Γλέζος με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στη “Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία”. Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς που στη μάχη των φετινών ευρωεκλογών έχει τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖ Α για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να υπάρξει βιώσιμη κυβέρνηση. Ο Μανώλης Γλέζος βέβαια θέτει ως απαραίτητο όρο για να συμβεί κάτι τέτοιο, να “μετανιώσουν” οι ηγεσίες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ για τα Μνημόνια που υπέγραψαν και εφάρμοσαν στην Ελλάδα μετά το 2010. ......είναι αλήθεια αυτό σύντροφε Γρηγορη ................αν ναι κρίμα πολύ κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν όχι, ψευτοσύντροφε, τότε είσαι κρίμα, πολύ κρίμα, που κάνεις copy-paste στη γνωστή μονταζιέρα, ελπίζοντας ότι την Κυριακή το βράδυ θα είναι ακόμα όρθιο το αφεντικό σου.
    Και είσαι και απρόσεκτος, όπως όλοι όσοι πετάνε λάσπη. Θα σου πω τι εννοώ, να σπάσεις κι εσύ πλάκα:
    Ξεκινάει η μονταζιέρα κι εσύ αντιγράφεις: "που έχει τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου, κλπ, κλπ". Παιδάκια, δεν έχετε ακόμη πάρει πρέφα ότι οι ευρωεκλογές είναι με σταυρό κι όχι με λίστα;
    Κάνετε που κάνετε την βρωμοδουλειά που σας βάζουν να κάνετε, κάντε την τουλάχιστον σωστά, μπας και το χάψει κανένας.
    Γατάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.