8 Μαΐ 2014

Επίσκεψη Λίτσας Κιτσαντά στο Νοσοκομείο Άρτας

Στο πλευρό των εργαζομένων για δημόσια και δωρεάν παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες

   Το πρωί της Τρίτης 6/5 κλιμάκιο της "Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής", με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Αρταίων, Λίτσα Κιτσαντά, επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Άρτας και πραγματοποίησε συνάντηση με τη διοίκηση και με εργαζόμενους του Νοσοκομείου.
   Στη συνάντηση με τη διοίκηση, αναδείχτηκε μια σειρά προβλημάτων που δημιουργεί για την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου η μειωμένη χρηματοδότηση από πλευράς Υπουργείου για τις δομές της υγείας. Τονίστηκε η ανάγκη να στηριχθεί το Νοσοκομείο, τόσο από την άποψη της υλικοτεχνικής υποδομής, όσο και από την άποψη του προσωπικού, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στο ρόλο του και να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών του Αρτινού λαού για δωρεάν και υψηλής ποιότητας υγειονομική περίθαλψη. Ταυτόχρονα, υπογραμμίστηκε η ανάγκη να λειτουργήσουν όλες οι μονάδες του ΠΕΔΥ στον νομό της Άρτας, να μην κλείσει το ΚΑΑΚΥΑΜΕΑ, καθώς προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην τοπική κοινωνία.
   Στη συνέχεια, το κλιμάκιο της "Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής" περιηγήθηκε στους χώρους του Νοσοκομείου, επισκέφθηκε διάφορες κλινικές και συνομίλησε με μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, διοικητικούς, αλλά και εργαζόμενους στην καθαριότητα, η οποία έχει δυστυχώς ανατεθεί σε ιδιώτη. Στις συζητήσεις αυτές, που πραγματοποιήθηκαν σε θετικό και εγκάρδιο κλίμα, αναδείχτηκε η αγωνία και η ανασφάλεια των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο για τις εργασιακές τους σχέσεις (διαθεσιμότητες, απολύσεις κλπ) και, γενικότερα, για το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης στον τόπο μας.
   Η "Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή" θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στους αγώνες τους για δημόσια και δωρεάν παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.