6 Μαΐ 2014

Εξορμήσεις της Όλγας Γεροβασίλη και του Βασίλη Γιολδάση σε χωριά του Αμβρακικού, Ραδοβύζια, Γ.Καραϊσκάκη - Φωτό

"Είμαι εδώ για να σας μιλήσω για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακούφισης και ανασυγκρότησης της τοπικής κοινωνίας. Θα χρειαστεί χρόνος, σοβαρότητα, στοχοπροσήλωση και πολύ προσπάθεια από όλους μας, αλλά θα τα καταφέρουμε"

Περιοδεία Όλγας Γεροβασίλη σε Ανέζα, Μύτικα, Καλογερικό Άρτας 
   Περιοχές της Δ.Ε. Αμβρακικού του Δήμου Αρταίων επισκέφθηκε το βράδυ της Δευτέρας 5/5, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη, συνοδευόμενη από τον υπ. αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Άρτας Βασίλη Γιολδάση και υπ. περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού "ΉΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ".
   Ξεκινώντας από τον Μύτικα, περιόδευσαν στο Καλογερικό και κατέληξαν στην Ανέζα, όπου πέρασαν από καταστήματα και καφενεία και συνομίλησαν με κατοίκους.
   Σε κεντρικό καφενείο της Ανέζας η κ. Γεροβασίλη και ο κ. Γιολδάσης απευθύνθηκαν στους συγκεντρωμένους συμπολίτες μας και τους ανέπτυξαν τις προτάσεις και τους βασικούς άξονες του προγράμματος της "Ήπειρος Ανατροπής".
   Η κ. Γεροβασίλη τόνισε χαρακτηριστικά:
   "Δεν ήρθα εδώ για να σας μιλήσω για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην γεωργία, πτηνοτροφία, αλιεία, εσείς τα γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα. Είμαι εδώ για να σας πω ότι υπάρχει διέξοδος, υπάρχει ελπίδα. Είμαι εδώ για να σας μιλήσω για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακούφισης της τοπικής κοινωνίας, για την κοινωνική, παραγωγική, οικονομική και περιβαλλοντική ανασυγκρότηση της Ηπείρου. Θα χρειαστεί χρόνος, σοβαρότητα, στοχοπροσήλωση και πολύ προσπάθεια από όλους μας, αλλά θα τα καταφέρουμε".







Εξόρμηση στα χωριά των Ραδοβυζίων - Περιοδείες Β.Γιολδάση στην Π.Ε. Άρτας 
   Στα ορεινά χωριά των Ραδοβυζίων βρέθηκε την Κυριακή 4/5/14 η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη, συνοδευόμενη από τον υπ. αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Άρτας Βασίλη Γιολδάση και υπ. περιφερειακούς συμβούλους.
   Επισκέφθηκαν το Αστροχώρι, την Μεγαλόχαρη, τον Μεσόπυργο, τις Πηγές, τα Μηλιανά, την Ελάτη, την Καστανιά, τα Ρετσιανά, συναντήθηκαν με κατοίκους, συνομίλησαν μαζί τους, άκουσαν τα προβλήματά τους και παρουσίασαν την πρόταση του συνδυασμού για να βγει ο τόπος μας από το τέλμα που τον έχουν βυθίσει εθελόδουλες και άτολμες διοικήσεις.
   Την Παρασκευή 2/5 ο υπ. αντιπεριφερειάρχης μαζί με υπ. περιφερειακούς συμβούλους περιόδευσαν στην Σκουληκαριά, Γιαννιώτη, Χελώνα και το Σάββατο 3/5 επισκέφθηκαν τους Κωστακιούς και την περιοχή της Γέφυρας Άρτας.
   Η Όλγα Γεροβασίλη και ο Βασίλης Γιολδάσης στις συναντήσεις με τους συμπολίτες μας ανέπτυξαν τους βασικούς άξονες του προγράμματος που θα ακολουθήσει η νέα περιφερειακή αρχή και κάλεσαν τους κατοίκους να εμπιστευθούν και να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο της "Ήπειρος Ανατροπής", που και θέλει και μπορεί να κάνει επιτέλους την Ήπειρο τόπο αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλους τους κατοίκους της."





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.