8 Μαΐ 2014

Επίσκεψη Όλγας Γεροβασίλη στα εκλογικά κέντρα των υπ. δημάρχων στα Γιάννενα - Συνάντηση με τον Δήμαρχο Δωδώνης - Επίσκεψη στην ΜΕΡΙΜΝΑ - Φωτό

Με σταθερά βήματα προς τη νίκη πορεύεται η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

   Τις εγκαταστάσεις της ΜΕΡΙΜΝΑΣ στα Καρδαμίτσια Ιωαννίνων επισκέφθηκε την Τετάρτη 7/5 το πρωί η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη. Κοινή διαπίστωση στη συζήτηση της κ. Γεροβασίλη με τους ανθρώπους της ΜΕΡΙΜΝΑΣ ήταν ότι η ανάγκη συνεχούς και ουσιαστικής στήριξης των δομών, που προσφέρουν σημαντικό έργο σε ευαίσθητες ομάδες συνανθρώπων μας, αποτελεί βασική προτεραιότητα για μια περιφερειακή αρχή, που οραματίζεται ισότιμη και αξιοπρεπή διαβίωση για όλους τους πολίτες.
   Στη συνέχεια, η Όλγα Γεροβασίλη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δωδώνης κ. Κώστα Κατσανάκη στο Δημαρχείο του Δήμου Δωδώνης και ακολούθως, με εργαζόμενους στο Δήμο. Την συζήτηση απασχόλησαν τα ζητήματα ανάπτυξης του Δήμου, με προεξέχον το θέμα προστασίας και ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου της Δωδώνης. Εκτενή συζήτηση έγινε επίσης για το εργοστάσιο διαχείρισης στερεών αποβλήτων, που σχεδιάζεται να λειτουργήσει στα όρια του Δήμου Δωδώνης και για τις επιπτώσεις, από την λειτουργία του, στο περιβάλλον και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων.
   Το απόγευμα της Τετάρτης 7/5 η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκε τα εκλογικά κέντρα των υποψήφιων Δημάρχων για το Δήμο Ιωαννιτών, έχοντας την πεποίθηση πως οι εκλογές πρέπει να διεξάγονται σε ήρεμο κλίμα, με σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς και στην ελεύθερη έκφραση.
   Η επικεφαλής της παράταξης "Ήπειρος Ανατροπής" είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με υποψήφιους δημάρχους και στελέχη των δημοτικών παρατάξεων, τονίζοντας ότι ο καλός συντονισμός της Περιφέρειας με τους Δήμους οδηγεί σε άμεσες λύσεις και συμβάλλει καθοριστικά στον καλύτερο σχεδιασμό για το μέλλον.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.