10 Απρ 2014

Είναι δυνατόν; ΤΑ ΝΕΑ τρολλάρουν Σαμαρά-Βενιζέλο;!;!;!

Τα ύστερα του κόσμου...


   Η παραπάνω φωτογραφία είναι από το σημερινό πρωτοσέλιδο από ΤΑ ΝΕΑ. Ναι, τα γνωστά ΝΕΑ, τα αντικειμενικά ΝΕΑ.
   Αναφέρεται, όπως βλέπετε, στην έξοδο στις αγορές και στα πανηγύρια των Ελλήνων...
   Σύμφωνα, λοιπόν, με τα έγκριτα ΝΕΑ, οι αγορές... σκίζουν το Μνημόνιο (!!!) και έτσι 11.000 Έλληνες κέρδισαν την πρώτη νίκη και οι Ελληνίδες, με φόρεμα την... γαλανόλευκη και με γεμάτα τα χέρια με τσάντες (από τις αγορές, το πιάσατε το υπονοούμενο, τίποτε δεν σας ξεφεύγει) πανηγυρίζουν τραγουδώντας:  
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΕΦΑΤΟΙ 
ΓΥΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ
   Το κοιτάω, το ξανακοιτάω και, πραγματικά, δεν καταλαβαίνω αν μας κοροϊδεύει ή αν τρολλάρει τη συγκυβέρνηση. 
   Ειλικρινά, σας λέω, δεν μπορώ να το ξεκαθαρίσω μέσα μου. Όσο περισσότερο το βλέπω, τόσο περισσότερο μου φαίνεται ότι γελοιοποιεί τη φανφαρολογία των Σαμαρά-Βενιζέλου.
   Αλλά, από την άλλη, σκέφτομαι: Είναι δυνατόν; ΤΑ ΝΕΑ; Τα ύστερα του κόσμου...

2 σχόλια:

  1. KAΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΧΕ Ο ΣΤΑΣΙΝΟΣ?ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΑΛΕΞΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ.ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λετε ρε τι να κανει ο Αλεξης; Αν δεν καταλαβει ο κοσμος κανένας Αλεξης δεν μπορει να κανει τιποτα.Και το λεει και ο ιδιος. Και εχει δικιο. Τι τελικη λυση και κουραφεξαλα. Οταν βγει ο συριζα και του την πεσουν ξενοι και ντοπιοι αν δεν υπαρχει ο κοσμοςς να στηριξει τιποτε δε γινεται.

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.