10 Απρ 2014

Έπαιξαν για «Το Χαμόγελο του παιδιού» στην Άρτα- ΦΩΤΟ

Ήταν μόνο η αρχή...

   Είχα γράψει πριν λίγες ημέρες (δείτε εδώ) για την κινητοποίηση που θα γινόταν στο play 5Χ5 στους Αγ. Αναργύρους, με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το «Το Χαμόγελο του παιδιού». Η εκδήλωση θα κορυφώνονταν την περασμένη Κυριακή, 6 Απριλίου με τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που διοργάνωνε ο Γ.Α.Σ. Αναγέννηση Άρτας με τη συμμετοχή του Α.Ο. Γιάννινα, της Α.Ε. Μενιδίου και της Δόξας Ωρωπού.
   Όπως διαβάζω στο sportsarta:  
   Γέμισαν μικρά παιδιά την Κυριακή οι εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Play 5x5 στους Αγίους Αναργύρους Άρτας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που διοργάνωσε η Αναγέννηση.
   Από το πρωί έως το μεσημέρι της ημέρας πραγματοποιήθηκε τουρνουά ακαδημιών στα γήπεδα των εγκαταστάσεων, με τη συμμετοχή των ομάδων του ΑΟ Γιάννινα, της ΑΕ Μενιδίου, της Δόξας Ωρωπού και της διοργανώτριας Αναγέννησης.
   Τις τελευταίες περίπου δέκα ημέρες συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός προϊόντων (τρόφιμα, είδη φροντίδας, υγιεινής και οικιακής χρήσης) τα οποία δόθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, όσο και των παιδιών και οικογενειών που ο Σύλλογος υποστηρίζει καθημερινά μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας.
   Από την πλευρά της η υπεύθυνη του προγράμματος κ. Μαρία Βαραγγούλη-Παππά ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν και στάθηκαν δίπλα σε αυτή την προσπάθεια, αλλά και στις ομάδες που έδωσαν το παρών στο τουρνουά, με το οποίο έκλεισε η όμορφη εκδήλωση.
   Ήταν μόνο η αρχή, καθώς θα ακολουθήσουν ανάλογες εκδηλώσεις!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.