27 Απρ 2014

Ποιος είναι ο βασικός λόγος που ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήρθε στην Άρτα;

- Τον αποκάλυψε ο ίδιος στην ομιλία του στο Βυζαντινό
- Ήθελε να τιμήσει έναν... "αθώο"!!!

   Σήμερα, η Άρτα είχε την ιδιαίτερη χαρά να υποδεχθεί τον αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών της κυβέρνησης Σαμαρά, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Βενιζέλο.
   Ο κ. Βενιζέλος, πήρε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Θανάση Τσαυτάρη και τον Γραμματέα του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Καρύδη και περιόδευσαν σε Άρτα και Γιάννενα.
   Επισκέφθηκαν πρώτα τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό στη Γαβριά και μετά πήγαν στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό στις Χαλκιάδες, όπου ο αντιπρόεδρος του Αντώνη Σαμαρά μίλησε σε εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Άρτας.
   Εκεί, κατά την διάρκεια της ομιλίας του (ΕΛΕΟΣ, 11 σελίδες απομαγνητοφωνημένο κείμενο σε 12άρα γραμματοσειρά έστειλαν από το Γραφείο Τύπου της Χ.Τρικούπη, ούτε ο Φιντέλ Κάστρο να ήταν), ο Ευάγγελος αποκαλύπτει τον βασικό λόγο που ήρθε στην Άρτα.
   Αντιγράφω επί λέξει:
   "Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στην Άρτα. Η Άρτα είναι μια περιοχή με την οποία συνδέομαι στενά γιατί έχω πολλούς φίλους, όπως και η Πρέβεζα βέβαια, και άλλες περιοχές. 
   Έχω ασχοληθεί με τα προβλήματά της από διάφορες θέσεις τα τελευταία 25 χρόνια. Διάφορες θέσεις στην κυβέρνηση. .Από θέσεις ευχάριστες, όπως είναι η θέση του Υπουργού Πολιτισμού μέχρι πολύ δύσκολες και δυσάρεστες όπως είναι η θέση του Υπουργού Οικονομικών. Και χαίρομαι γιατί έχουμε κάνει διάφορα βήματα, μικρότερα ή μεγαλύτερα. 
   Δεν σας κρύβω όμως ότι ο βασικός λόγος για τον οποίο ήθελα να έρθω στην Άρτα τώρα, είναι για να τιμήσω τον Χρήστο Γκόγκα (σημ. Τηλεβόα: Σεβαστείτε τουλάχιστον το επίθετο αυτού που τιμάτε, Γκόκας λέγεται ο άνθρωπος), ο οποίος είναι το παράδειγμα του αγρότη που δεν φταίει σε τίποτα και σηκώνει ένα τεράστιο βάρος. Γιατί ανήκει στην κατηγορία αυτών των βουλευτών μας, της προηγούμενης Κ.Ο. όπου μπήκε τελευταία στιγμή, για να επωμιστεί δύσκολες αποφάσεις και στη συνέχεια τον τίμησε ο λαός εδώ και επανεξελέγη και είναι χαρά μας που έχουμε έναν βουλευτή στην Άρτα, γιατί το αξίζει και η Άρτα. Και καλείται να απολογηθεί για όλη τη μεταπολίτευση, για όλη την περίοδο της προσαρμογής και του μνημονίου, την ώρα που υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα που κρύβονται, που λοξοδρομούν, που ασκούν εύκολη κριτική. Και υπάρχουν διάφοροι αθώοι, σαν τον Χρήστο, οι οποίοι σηκώνουν αγόγγυστα το βάρος αυτής της εθνικής υπόθεσης."

   Όσο κι αν με τσιγκλάτε, δεν θα κάνω κανένα σχόλιο...

1 σχόλιο:

  1. ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ. ΓΚΟΓΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑ ΤΑ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ. Η ΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΩΡΑΕΙ ΠΛΕΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.