28 Απρ 2014

Είπε ο Μανώλης Γλέζος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανέτοιμος να κυβερνήσει;

- Το «Πρώτο Θέμα» και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ «παραχάραξαν» τον Γλέζο και «έπνιξαν» την κοινή δήλωση-απάντηση Δούρου-Γλέζου
- Τελικά, τι πραγματικά είπε ο Μανώλης Γλέζος;

   Φαντάζομαι, πως όλοι μάθατε για το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», που είχε την υποτιθέμενη δήλωση του Μανώλη Γλέζου, δηλαδή ότι θεωρεί πως η Αριστερά δεν είναι έτοιμη να κυβερνήσει. Σίγουρα το μάθατε απέξω κι ανακατωτά, καθώς φρόντισαν γι’ αυτό τα συστημικά μίντια.
   Την απάντηση του Γλέζου και της Δούρου, την μάθατε; Όχι βέβαια, διότι το «ρεπορτάζ» «αποσύρθηκε» μόλις βγήκε η απάντηση και γι’ αυτό δεν μεταδόθηκε ποτέ.
   Δεν πειράζει, θα σας την πω εγώ:
   Η κοινή δήλωση Γλέζου – Δούρου καταγγέλλει και αποκαλύπτει ότι άλλη είναι η άποψη του Μ. Γλέζου ως προς την ετοιμότητα της Αριστεράς να κυβερνήσει. Είναι προφανές ότι η συντάκτρια το «Πρώτου Θέματος» ήξερε την αλήθεια, αλλά επειδή δεν την βόλευε, είπε να της κάνει μια... κοπτοραπτική!!!

   «Τι παθαίνει ο συντάκτης όταν δεν διαβάζει ολόκληρο το βιβλίο…», είναι ο τίτλος της δήλωσης Γλέζου –Δούρου και συνεχίζει: «Τίτλος βιβλίου: «Μια κουβέντα με τον Γλέζο» Συγγραφέας: Ρένα Δούρου Σελίδα 253:
   «Ρένα Δούρου: Όταν ξεκινήσαμε αυτό το διάλογο (σσ: τον Ιανουάριο του 2011), μιλούσαμε για την αγανάκτηση, για την οργή, τα κινήματα, το ρόλο της Αριστεράς. Και αρχίσαμε τη συζήτηση εξετάζοντας τη δυνατότητα διαλόγου μεταξύ εσού, του Ινγκράο, του Εσέλ. Τότε μου έλεγες ότι η Αριστερά έμοιαζε ανέτοιμη. Τώρα, μετά από λίγους μήνες (σσ: άνοιξη του 2012) , από την ανέτοιμη Αριστερά, την οργή και την αγανάκτηση μιλάμε για διακυβέρνηση.
   Μανώλης Γλέζος: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι έτοιμος; Δεν θα πω ‘όχι’ (…). Αλλά θα πω ‘ναι’ γιατί πάντοτε η πείρα διδάσκει ότι μέσα στη ζωή, μέσα στους αγώνες, γεννιέται και θεμελιώνεται το καινούριο».
   Είναι φανερό ότι η συντάκτρια του άρθρου σταμάτησε την ανάγνωση του βιβλίου εκεί όπου βόλευε για την επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
   Ωστόσο η αποσπασματική ανάγνωση έχει τα όριά της. Αυτά της αλήθειας». http://www.avantipopolo.gr/2014/04/blog-post_8244.html

1 σχόλιο:

  1. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΡΩΤΗΣΓ ΣΤΟΝ ΘΕΜΟ ΑΝ ΜΕ 5 ΜΥΡΙΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.