17 Μαρ 2014

Απόψε η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ επιλέγει τον/την επικεφαλής του ψηφοδελτίου της για νίκη στις εκλογές του Μαΐου

Ολομέλεια στο Εργατικό Κέντρο Άρτας στις 8:30 μμ

   Όπως σας είπα (δείτε εδώ), μετά την ανακοίνωση του υποψήφιου Δημάρχου Αρταίων, Ηλία Καραμπίκα, να μην συνεχίσει ως επικεφαλής του αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, το Συντονιστικό της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ συνεδρίασε και αποφάσισε να συνεχίσει και να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία την προσπάθειά της παράταξης για Νίκη στις εκλογές του Μαΐου.
   Στην πορεία αυτή, της Ανατροπής στον Δήμο της Άρτας, εντάσσεται η αποψινή Συνέλευση των Μελών της παράταξής μας, την Δευτέρα 17 Μαρτίου, ώρα 8.15 μμ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Άρτας, όπου τα μέλη της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ θα επιλέξουν τον/την επικεφαλής του ψηφοδελτίου.
   Μέχρι στιγμής, διαθεσιμότητα για τη θέση του επικεφαλής έχει εκδηλωθεί από την Λίτσα Κιτσαντά.
   Χθες, Κυριακή 16 Μαρτίου το βράδυ, στη ΔΙΩΝΗ, συνεδρίασαν οι 4 Οργανώσεις Μελών του Καλλικρατικού Δήμου Αρταίων του ΣΥΡΙΖΑ, που στηρίζουν το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.
   Εκεί, με συντριπτική πλειοψηφία, σχεδόν ομοφωνία, αφού από τα περίπου 100 μέλη, μόνο 2 ψήφισαν Λευκό, ο ΣΥΡΙΖΑ Άρτας αποφάσισε να εισηγηθεί στην αποψινή ολομέλεια της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ να τεθεί η Λίτσα Κιτσαντά επικεφαλής του ψηφοδελτίου της αυτοδιοικητικής παράταξης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.