9 Μαρ 2014

Ολοκληρώθηκαν οι δημοσκοπήσεις σε Πέρα Παναγιά και Δώθε Παναγιά

Το θρίλερ των Ψυχάρηδων...

   Όταν πριν από 48 χρόνια (το μακρινό 1966) ο Κοσμάς Σκούταρης (κατά κόσμον Διονύσης Παπαγιαννόπουλος) στην ταινία «Τζένη, Τζένη» φώναζε «Άνω Παναγιά: Μαντάς 34, Γκόρτσος 1. Κάτω Παναγιά: Μαντάς 123, Γκόρτσος 23. Πέρα Παναγιά: Μαντάς 45, Γκόρτσος 21. Δώθε Παναγιά: Μαντάς 87, Γκόρτσος 32», ανακοίνωνε εκλογικά αποτελέσματα.
   Όταν το (δήθεν έγκριτο και αντικειμενικό) «Βήμα» ανακοινώνει σήμερα «θρίλερ η πρωτιά στις ευρωεκλογές» ουσιαστικά «ανακοινώνει» εκλογικό αποτέλεσμα από δημοσκόπηση στην Άνω Παναγιά και την Πέρα Παναγιά! Διότι επιλέγοντας να κάνει δημοσκόπηση σε 2 από τις 13 Περιφέρειες (την
Αττική και την Κεντρική Μακεδονία), εκδίδει «αποτέλεσμα» και για τις 13!
   Μίλησε κανείς για πολιτικούς απατεώνες ή για δημοσκόπηση - απάτη; Όχι, διότι το θέμα δεν είναι να ηθικολογείς (π.χ. το κακό «Βήμα»). Απλώς να γνωρίζεις ότι το σύστημα και οι μηντιακές φυλλάδες του θα κάνουν τα πάντα για να μην κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ ή για να του κόψουν τη φόρα. Οι δημοσκοπήσεις Πέρα Παναγιά – Δώθε Παναγιά είναι μόνο ένα από όσα σχεδιάζουν και θα κάνουν.
πηγή
   σημ. Τηλεβόα: Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική, πρώτη η Ν.Δ. στην Κεντρική Μακεδονία, γαργάρα οι υπόλοιπες 11 Περιφέρειες και έτοιμο το θρίλερ των Ψυχάρηδων...

4 σχόλια:

  1. να κανει και ο ΣΥΡΙΖΑ μια δικη του βρε αδερφε να ησυχασουμε και μεις γιατι μας εχετε τρελανει ...μια ξιδι μια λεμονι αει...... μια το ΚΤΕΛ μια η πιτα γυρος ..αποφασίστε ποια ειναι έγκριτη δημοσκοπιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς είσαι ακόμη νέος Ανώνυμε φίλε. Τις ίδιες απορίες είχα κι εγώ στα νιάτα μου. Μου πήρε καιρό να ξεκαθαρίσω ότι η σωστή δημοσκόπηση, για σένα, είναι αυτή που αρέσει σε σένα και για εμένα, αυτή που αρέσει σε εμένα.
    Από κει και πέρα, μόνο η κάλπη λέει την αλήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δικό του σχόλιο με πολλά υπονοούμενα για την δημοσκόπηση που δημοσίευσε το Βήμα της Κυριακής έκανε ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

    «Εκτίμηση για Αττική έχουμε. Για Μακεδονία έχουμε. Εκτίμηση πανελλαδική; Την κρύψαμε ή όντως δεν έχουμε;», έγραψε στο Twitter o κ. Παππάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.