17 Μαρ 2014

Πρόβλημα φύλαξης και λειτουργίας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας

Κραυγή αγωνίας από την προϊσταμένη της ΛΓ΄ΕΠΚΑ...

   Η βουλευτής Άρτας και υποψήφια περιφερειάρχης Ηπείρου, Όλγα Γεροβασίλη, κατέθεσε ΑΝΑΦΟΡΑ σχετικά με τα προβλήματα φύλαξης και λειτουργίας του Αρχαιολογικού Μουσείου Άρτας.
   Στην αναφορά της επισυνάπτει επιστολή της προϊσταμένης της ΛΓ’ Εφορείας Προϊστορικών & Κλασσικών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας – Άρτας, από την οποία προκύπτει το σοβαρότατο πρόβλημα φύλαξης και λειτουργίας που αντιμετωπίζει το Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.
   Διαβάστε:

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων
ΑΝΑΦΟΡΑ προς τους  Υπουργούς :
Πολιτισμού και Αθλητισμού
Διοικητικής Μεταρρύθμισης  και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

ΘΕΜΑ: Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Άρτας Όλγα ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ κατέθεσε ΑΝΑΦΟΡΑ  με επισυναπτόμενη επιστολή της προϊσταμένης της ΛΓ’ Εφορείας Προϊστορικών & Κλασσικών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας – Άρτας.

Σύμφωνα με επιστολή της προϊσταμένης της ΛΓ’ Εφορείας Προϊστορικών & Κλασσικών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας – Άρτας το Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα φύλαξης και λειτουργίας καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο τα εκθέματα του Μουσείου. 

Σύμφωνα με την προϊσταμένη, παρά τις ενέργειες της Εφορίας δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία πρόσληψη σε προσωπικό φύλαξης (μόνιμο ή εποχιακό), με αποτέλεσμα κάποιες ώρες το μουσείο να φυλάσσεται μόνο με συστήματα ασφαλείας, ενώ δεν είναι δυνατόν να χορηγηθούν ρεπό και άδειες στους υπαλλήλους.
Παρακαλώ, για τις ενέργειες σας και την προσήκουσα απάντησή προς τους ενδιαφερόμενους, όσο και για την ενημέρωσή μου σχετικώς.
       Αθήνα, 11 Μαρτίου 2014
Η καταθέτουσα βουλευτής
Όλγα Γεροβασίλη
ΣΥΡΙΖΑ Ν. Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.