6 Φεβ 2014

«Σφάχτηκαν» στη Συγγρού οι γαλάζιοι γιατροί!!!

Στο νοσοκομείο η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά...

   Μαλλιά κουβάρια έγιναν χθες βράδυ οι «δεξιοί» γιατροί που πραγματοποιήσαν γενική συνέλευση έπειτα από πρόσκληση της κομματικής οργάνωσης των γιατρών (ΕΚΟ) στη Λεωφόρο Συγρού.
   Η Ειδική Κομματική Οργάνωση των Ιατρών της ΝΔ συνεδρίασε έπειτα από πρόσκληση του Γραμματέα Στάθη Τσούκαλου, προκειμένου να συζητηθούν οι αλλαγές που προωθεί το νομοσχέδιο Άδωνι για το ΠΕΔΥ και κατέληξε με τους γιατρούς να μετρούν τις πληγές τους και να υποβάλλουν αλληλομηνύσεις.
   Οι λιγοστοί παρευρισκόμενοι, οι οποίοι όπως μετρήθηκαν κατά την είσοδό τους στο κτίριο, ανέρχονταν σε 58, συζητούσαν κάτω από μεγάλη ένταση και απίστευτη πίεση δεδομένου ότι το νομοσχέδιο Άδωνι για τις απολύσεις των γιατρών του πρώην ΙΚΑ ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.
   Να σημειωθεί ότι στη γενική συνέλευση παρεβρέθη και η πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Πειραιά Βαρβάρα Ανεμοδουρά μαζί με άλλα 20 μέλη της αντίστοιχης κομματικής οργάνωσης του πρώτου λιμανιού της χώρας.
   Έγκυρες και απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του iatropedia.gr περιγράφουν με λεπτομέρειες το τι έγινε στη διάρκεια της εξαιρετικά έντονης συζήτησης.
   Όλα ξεκίνησαν όταν η Ανεμουδουρά εγκάλεσε τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλη Βλασταράκο ότι δεν έδωσε τον αγώνα που όφειλε να δώσει, ώστε να προασπίσει τα αιτήματα των ιατρών του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) που τώρα βρίσκονται μπροστά στην απόλυση.
   Ο Βλασταράκος απέρριψε τις κατηγορίες και ανταπάντησε σε αντίστοιχα εκνυερισμένο ύφος, ότι η Ανεμοδουρά δεν δικαιούται να ομιλεί, τη στιγμή που ο σύζυγός της συμμετείχε στο παρελθόν σε διάφορες επιτροπές του ΙΚΑ, αλλά και στην επιτροπή Θεοδωράκη (Task Force) για τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ.
   Οι κατηγορίες Βλασταράκου προκάλεσαν έντονο εκνευρισμό στην Ανεμοδουρά η οποία βγήκε εκτός εαυτού. Αποτέλεσμα ήταν να έρθουν σε σωματική επαφή και η Ανεμοδουρά να χτυπήσει στον παρακείμενο τοίχο και να χάσει τις αισθήσεις της.
   Σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων παρευρισκόμενων, η Ανεμοδουρά μπερδεύτηκε στα καλώδια που υπήρχαν στο χώρο, με αποτέλεσμα να πέσει. Εκλήθη επειγόντως ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο όπου και νοσηλεύεται. Εξιτήριο αναμένεται να πάρει αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.