31 Ιαν 2014

Οι τρίτεκνοι της Άρτας κόβουν την πίτα τους

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στην «Πολιτεία» στο Μαράτι

   Ο Σύλλογος Τριτέκνων της Άρτας προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα γίνει το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 9:00 μ.μ. στον πολυχώρο «Πολιτεία» στο Μαράτι.
   Η τιμή της πρόσκλησης είναι 15 € για τους ενήλικες και 6 € για τα παιδιά και περιλαμβάνει φαγητό και ποτό, ενώ ο χορός είναι ελεύθερος, εκτός κι αν κάποιος μερακλώσει και θελήσει να... ασημώσει τα όργανα.
   Όσοι θέλουν να προμηθευτούν προσκλήσεις, αυτές πωλούνται είτε στα γραφεία του Συλλόγου, στο κτίριο της Ένωσης, πίσω από την πλατεία Κιλκίς, είτε απευθείας στην «Πολιτεία».
   Όμως, τι σόι χορός τριτέκνων θα ήταν, εάν δεν υπήρχε πρόβλεψη για τα μικρά παιδιά; Θα υπάρχει, λοιπόν, ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τους μικρούς φίλους με πολλές εκπλήξεις.
   Αλλά και οι μεγάλοι θα έχουν τα... τυχερά τους, καθώς εκτός από το φαγοπότι και τον χορό, κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα γίνει λαχειοφόρος με πολλά και μεγάλα δώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.