25 Οκτ 2013

Η απέραντη μοναξιά του Χρύσανθου Λαζαρίδη (ΦΩΤΟ)

Το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται σε απόγνωση και στην απομόνωση...

   Η κυβέρνηση Σαμαρά βρίσκεται ένα βήμα πριν από την κατάρρευση. Το Μέγαρο Μαξίμου μετά την κάλυψη που παρείχε απλόχερα στον Ευάγγελο Βενιζέλο για την υπόθεση της αμαρτωλής σύμβασης του 2010 βρίσκεται απομονωμένο με τη βάση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας να "βράζει" κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
   Στο μεταξύ κλιμακώνονται οι πιέσεις της τρόικας προς την κυβέρνηση, ενώ οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι καθιστούν πλέον δηλωτικό ότι το ελληνικό ζήτημα θα συζητηθεί μετά τις ευρωεκλογές.
   Το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται σε απόγνωση και στην απομόνωση.
   Την απόγνωση αυτή κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός με τον εξ απορρήτων του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά Χρύσανθο Λαζαρίδη κατά την ολονυχτία στη Βουλή για την ψήφιση της τροπολογίας για την αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής να βρίσκεται απομονωμένος, να έχει γύρει μπροστά στο έδρανό του και να βυθίζεται στις σκέψεις του.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.