7 Οκτ 2013

Καταγγελία της ΑΕΜ Μέλισσα Άρτας για 2 μέτρα και 2 σταθμά στην ΕΠΣ Άρτας

Προσφεύγει στην ΕΠΟ και στον αθλητικό εισαγγελέα

   Σε ανακοίνωση-καταγγελία της ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ ΑΡΤΑΣ αναφέρεται πως: "ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ."
   Η καταγγελία αφορά τα όσα ακολούθησαν την ένσταση που κατέθεσε η Μέλισσα για παράτυπο ορισμό διαιτητών στον αγώνα Αμβρακία Κωστακιών-ΑΕΜ Μέλισσα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Άρτας.
   Οι άνθρωποι της Μέλισσας θεωρούν ότι ο τρόπος που ορίστηκαν οι διαιτητές από την αρμόδια επιτροπή, τα όσα συνέβησαν στην συνεδρίαση της ΕΠΣ Άρτας, η σύνθεση της πειθαρχική επιτροπής, η απόρριψη της ένστασης παρά το δεδικασμένο της ένστασης του αγώνα Αναγέννηση-Μενιδίου, όπου είχε γίνει δεχτεί η ένσταση της πρώτης, αποτελούν απόδειξη ότι η ΕΠΣ Άρτας έχει 2 μέτρα και 2 σταθμά στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
   Γι αυτό η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής:
   "Δυστυχώς δεν μένει άλλος τρόπος πάρα να γνωστοποιήσουμε τα γεγονότα και να προχωρήσουμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να προστατεύουμε τους αθλητές της ομάδας μας και την υπόληψη μας. Σειρά έχει η ΕΠΟ και ο αθλητικός εισαγγελέας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.