18 Μαΐ 2013

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αρταίων

Ποια δικαιολογητικά απαιτούνται

   Από το «Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Παιδείας – Αθλητισμού – Πολιτισμού Δήμου Αρταίων» ανακοινώνεται ότι οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής Νηπίων & Βρεφών στους Παιδικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου για το σχολικό έτος 2013-2014, υποβάλλονται από 15-5-2013 έως 15-6-2013.
   Τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής είναι τα εξής:
   1. Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το οποίο να προκύπτει η ηλικία του παιδιού.
   2. Πιστοποιητικό υγείας γιατρού από το Νοσοκομείο ή ΙΚΑ, ιδιώτη γιατρό ή του Δημοσίου για την καλή και σωματική αρτιμέλεια του παιδιού,mantoux.
   3. Βεβαίωση εργασίας και των δύο γονέων με αποδοχές από τον εργοδότη για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα ή βεβαίωση της υπηρεσίας για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο τομέα.
   4. Εκκαθαριστικό της εφορίας της οικογένειας του παιδιού προηγουμένου έτους ή αντίγραφο υποβληθείσης φορολογικής δήλωσης. Σε περίπτωση που δεν υποβάλλει φορολογική δήλωση θα προσκομίζεται βεβαίωση της οικείας Δ.Ο.Υ.
   5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 για την οικονομική και την οικογενειακή κατάσταση των γονέων του παιδιού.
   6. Βιβλιάριο ενσήμων ή έναρξη εργασίας της μητέρας ή ασφαλιστικό βιβλιάριο.
   7. Για την εγγραφή του παιδιού στο σταθμό αλλοδαπών γονέων εκτός από τα παραπάνω δικαιολογητικά απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας.

   Τα απαραίτητα δικαιολογητικά επανεγγραφής είναι τα εξής:
   1. Βεβαίωση εργασίας και των δύο γονέων με αποδοχές από τον εργοδότη για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα ή βεβαίωση της υπηρεσίας για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο τομέα.
   2. Εκκαθαριστικό της εφορίας της οικογένειας του παιδιού προηγουμένου έτους ή αντίγραφο υποβληθείσης φορολογικής δήλωσης. Σε περίπτωση που δεν υποβάλλει φορολογική δήλωση θα προσκομίζεται βεβαίωση της οικείας Δ.Ο.Υ.
   3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 για την οικονομική και την οικογενειακή κατάσταση των γονέων του παιδιού.

   Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν έντυπες αιτήσεις από τις υπεύθυνες των Παιδικών ή Βρεφονηπιακών Σταθμών και να ζητούν κάθε περαιτέρω πληροφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.