21 Μαΐ 2013

ΚΚΕ Άρτας: Να διεκπεραιωθούν οι αιτήσεις για τη καταβολή των επιδοτήσεων χωρίς χαράτσια

Να επιστραφεί σε όσους το κατέβαλλαν

   Η συγκυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) έχει την πρώτη ευθύνη για την απαράδεκτη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί κατά την διαδικασία καταβολής των δηλώσεων που απαιτούνται για την καταβολή των αγροτικών επιδοτήσεων. Συγκεκριμένα με απόφαση του ΔΣ του αγροτικού συνεταιρισμού Άρτας – Φιλιππιάδας απαιτείται να καταβληθεί χαράτσι με την υποβολή της δήλωσης.
   Δε φτάνει που οι φτωχομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι έχουν ξεκληριστεί από την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής της ΚΑΠ, του μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου.
   Δε φτάνει που το αγροτικό εισόδημα μειώνεται δραματικά, τα προϊόντα παραμένουν απούλητα στις αποθήκες, ή δίνονται σε εξευτελιστικές τιμές στους εμπόρους, αβεβαιότητα υπάρχει για το τι θα απογίνει η νέα σοδειά.
   Δεν φτάνουν όλα αυτά, τους ζητούν και χαράτσι για τις δηλώσεις.
   Καλούμε τους φτωχομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να απαιτήσουν το αυτονόητο, να διεκπεραιωθούν οι αιτήσεις τους χωρίς την καταβολή του χαρατσιού και να επιστραφεί σε όσους το κατέβαλλαν το αντίστοιχο ποσό.

Άρτα 21/5/2013
Τομεακή Επιτροπή Άρτας Φιλιππιάδας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.