21 Μαΐ 2013

Ο Γιώργος Στύλιος για το ζήτημα της ΔΟΥ Άρτας

Άδικη η σχεδιαζόμενη συγχώνευση

Άρτα, 21 Μαίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συναντήσεις Γιώργου Στύλιου για το ζήτημα της συγχώνευσης των τμημάτων Ελέγχου και Δικαστικού των ΔΟΥ Άρτας και Λευκάδος, με αυτό της ΔΟΥ Πρέβεζας
   Σειρά συναντήσεων είχε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στύλιος με τον Υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη και το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη για το ζήτημα της σχεδιαζόμενης συγχώνευσης των τμημάτων Ελέγχου και Δικαστικού των ΔΟΥ Άρτας και Λευκάδας με αυτό της ΔΟΥ Πρέβεζας.
   Ο κ. Στύλιος στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις υπεραμύνθηκε των θέσεων που έχουν εκφράσει οι τοπικές φορείς για το παραπάνω ενδεχόμενο και μετέφερε στους κυβερνητικούς αξιωματούχους τόσο τις έντονες διαμαρτυρίες, όσο και τα προβλήματα που θα υπάρξουν στο μέλλον εάν ισχύσει η σχεδιαζόμενη συγχώνευση.
   Ανάμεσα στα επιχειρήματα που επικαλέστηκε ο κ. Στύλιος στις συναντήσεις του είναι μεταξύ άλλων ότι: Δημιουργείται επιπλέον κόστος εργασίας για λογιστές και δικηγόρους καθώς στην Άρτα δραστηριοποιούνται αρκετές μικρομεσαίες εξαγωγικές επιχειρήσεις.
   Μεγάλο μέρος πολιτών και επιχειρήσεων από πόλεις του νομού Πρεβέζης όπως η Φιλιππιάδα, ο Λούρος και το Θεσπρωτικό εξυπηρετούνται ήδη τη ΔΟΥ Άρτας καθώς είναι χιλιομετρικά πιο κοντά στην Άρτα, από ότι στην Πρέβεζα.
   Η ΔΟΥ της Πρέβεζας στεγάζεται σε μικρότερο οίκημα και με ακριβότερο μίσθωμα από ότι η ΔΟΥ Άρτας, ενώ πρέπει να επισημανθεί ότι η ΔΟΥ Άρτας είναι καλύτερα οργανωμένη και έχει περισσότερο και ποιοτικότερο προσωπικό.
   Ο κ. Στύλιος σε συναντήσεις που είχε για το παραπάνω θέμα με φορείς του νομού δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει και στο επόμενο χρονικό διάστημα τον κύκλο επαφών με τους αρμόδιους κυβερνητικούς αξιωματούχους προκειμένου να κατανοήσουν το άδικο της σχεδιαζόμενης συγχώνευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.