19 Μαΐ 2013

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο με λιτανείες, δοξολογίες και επιμνημόσυνες δεήσεις στην Άρτα

Απ' την Ανέζα μέχρι το Γρίμποβο κι από την Βίγλα έως την Ρόκκα...

- Το Σάββατο18 Μαΐου, στις 10:30 π.μ., στην Βίγλα τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για την Ημέρα Μνήμης των Ποντίων (19 Μαΐου) στο χώρο του μνημείου στην πλατεία του χωριού και έγινε κατάθεση στεφάνων.
- Την Κυριακή 19 Μαΐου, στις 10:30 π.μ, στην Άρτα, στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, τελέστηκε δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο και έγινε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο που βρίσκεται μπροστά στην  εκκλησία.
- Την Κυριακή 19 Μαΐου, στις 11:00 π.μ., στο Γρίμποβο, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τις επετείους των Ιστορικών Μαχών Γριμπόβου 1897 και 1912-1913, τελέστηκε δοξολογία στον Άγιο Νικόλαο, επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων στη θέση "Κόντρα" του Γριμπόβου και έγινε κατάθεση στεφάνων.
- Την Κυριακή 19 Μαΐου, στις 20:30 μ.μ., στη Ρόκκα, θα γίνει η Λιτανεία της Εικόνας του Αγίου Νικολάου Τοπικής Κοινότητας Ρόκκας.
- Επίσης, την Κυριακή 19 Μαΐου, στις 20:30 μ.μ., στην Ανέζα θα γίνει η Λιτανεία της Εικόνας του Αγίου Νικολάου Ανέζας.
- Την Δευτέρα 20 Μαΐου, στις 20:30 μ.μ., στις Χαλκιάδες θα γίνει η Λιτανεία της Εικόνας του Αγίου Κων/νου και Ελένης Χαλκιάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.