21 Μαΐ 2013

Δημοπρατείται το Τουριστικό Περίπτερο

Η ωραιότερη θέα της Άρτας

   Η Α.Δ.Α.Ε. ΟΤΑ, έχοντας τη χρήση και την εκμετάλλευση του Δημοτικού Τουριστικού Περιπτέρου, που βρίσκεται στο λόφο της Περάνθης, προχωράει στην εκμίσθωση του με φανερή προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία, η οποία θα διεξαχθεί στα Γραφεία της Επιχείρησης που βρίσκονται στον Εκθεσιακό χώρο του Δήμου Αρταίων ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου την 10 του μηνός Ιουνίου του έτους 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 έως 13:30.
   Διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται δώδεκα (12) χρόνια, δυναμένη να παραταθεί επί πλέον τέσσερα (4) χρόνια. Θα αρχίσει την ημέρα υπογραφής της σύμβασης, ημερομηνία την οποία θα φέρει και το πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής.
   Το μίσθιο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνον για την λειτουργία Καφετέριας – Ζαχαροπλαστείου - Εστιατορίου.
   Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των 1.000,00 Ευρώ. Κάθε προσφορά είναι δεσμευτική για τον πλειοδότη, η οποία μεταβαίνει αλληλοδιαδόχως από τον πρώτο στους επόμενους και επιβαρύνει οριστικά τον τελευταίο πλειοδότη.
   Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία πρέπει να καταθέσει στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας ως εγγύηση συμμετοχής γραμμάτιο ποσού ίσου με το δέκα τοις εκατό (10%) ετησίως επί του οριζόμενου στην διακήρυξη ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς που ανέρχεται στο ποσό των χιλίων διακοσίων ευρώ (1200,00), που θα αντικατασταθεί μετά την υπογραφή της σύμβασης με άλλο ποσό 10% ετησίως επί του μισθώματος που θα επιτευχθεί, για την εξασφάλιση της έγκαιρη και εντός των οριζομένων στην διακήρυξη προθεσμιών καταβολής του μισθώματος και της καλής εκπλήρωσης των όρων της σύμβασης.
   Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα Γραφεία της Α.Δ.Α.Ε. ΟΤΑ, τις εργάσιμες μέρες και ώρες, και στο τηλέφωνο 26810 78840.
   Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης, είναι αναρτημένο στο site του Δήμου Αρταίων (www.arta.gr) στην κατηγορία "Προκηρύξεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.