28 Μαρ 2013

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος αρνήθηκαν να συναντήσουν τον Ότο Ρεχάγκελ

Δεν θέλησαν να γίνουν οι γλάστρες στο επικοινωνιακό παιχνίδι των Γερμανών και της συγκυβέρνησης

   Ο Ότο Ρεχάγκελ, ο απεσταλμένος της Μέρκελ στην Ελλάδα, που μαζί με τον Φούχτελ προσπαθούν να μας πείσουν ότι "οι Γερμανοί είναι φίλοι μας" θέλησε να συναντηθεί επισήμως και με όλο το επικοινωνιακό "ταρατατζούμ", με τους παίχτες "του".
   Όμως, έφαγε... πόρτα!!! 
   Η «επιχείρηση σύσφιξης των ελληνογερμανικών σχέσεων» δεν τα πήγε και τόσο καλά και η απόπειρα του Φούχτελ να βγουν οι παίχτες που τίμησαν τα ελληνικά χρώματα, φωτογραφίες με τον απεσταλμένο της Μέρκελ, Ότο Ρεχάγκελ, κατέληξε σε φιάσκο καθώς οι παίκτες δεν θέλησαν να τον συναντήσουν με την σημερινή επίσημη ιδιότητά του. Οι μόνοι που εμφανίσθηκαν ήταν ο Γιαννακόπουλος κι ο Τοπαλίδης
   Για το θέμα ο Γιώργος Πάντζας, βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την παρακάτω δήλωση:
   "Θέλω να συγχαρώ τους λεβέντες ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος, που μας χάρισαν το ευρωπαϊκό κύπελλο το 2004, για την άρνησή τους να συναντηθούν με τον κ. Ρεχάγκελ. Η απόφασή τους είναι απόλυτα δικαιολογημένη, διότι ο κ. Ρεχάγκελ δεν είναι πλέον ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, αλλά εκπροσωπεί την κα Μέρκελ και το 4ο Ράιχ. Κύριε Ρεχάγκελ, «τα στερνά τιμούν τα πρώτα»."

1 σχόλιο:

  1. Τώρα που μας πήραν χαμπάρι, οι Τούρκοι θα μας στείλουν επίτιμο πρεσβευτή τη Hulia Kotsigit, για να εδραιωθεί η Ελληνοτουρκική φιλία των κυβερνήσεων γιατί οι λαοί είναι χρόνια φίλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.