17 Φεβ 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Ο Αντώνης Σαμαράς καλεί τον λαό στη Γενική Απεργία και το Συλλαλητήριο της Τετάρτης - VIDEO

Ο ηγέτης μπαίνει μπροστά για την... ανατροπή!!!

   Όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, ο Αντώνης Σαμαράς, σαν πραγματικός ηγέτης, αποφασίζει να σπάσει τα δεσμά της Τρόικας εξωτερικού και των υπουργών της κυβέρνησης, που υπακούουν τυφλά στις εντολές της.
   Όπως πολύ συχνά λένε οι δημοσιογράφοι στην τηλεόραση, όποτε έρχεται κάποιο νέο εξοντωτικό μέτρο, "το ξέρει αυτό ο κ. Σαμαράς;"
   Ε, λοιπόν κάναμε λάθος τόσο καιρό όσοι πιστεύαμε ότι τα ΜΜΕ κρατάνε τον Σαμαρά έξω από το "κάδρο" των μέτρων, τους αδικούσαμε όσοι λέγαμε ότι το επικοινωνιακό τέχνασμα του κρυπτόμενου πρωθυπουργού είναι για να προφυλαχθεί η εικόνα του...
   Τελικά, η σκληρή αλήθεια ήταν πως δεν γνώριζε τη συνωμοσία των υπουργών του, που με μπροστάρηδες τον Στουρνάρα, τον Βρούτση, τον Δένδια, τον Λυκουρέντζο, τον Στυλιανίδη, τον Μανιτάκη και την υπόλοιπη παλιοπαρέα, είχαν βαλθεί να υποτάξουν τον λαό της Ελλάδας στην Τρόικα εξωτερικού.
   Τώρα που το έμαθε ξεσηκώθηκε κι αυτός και αποφάσισε να ηγηθεί της ανατροπής.
   Δείτε το video-κάλεσμά του:



1 σχόλιο:

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.