18 Φεβ 2013

Εξαπλώνονται οι Λέσχες Ανάγνωσης Βιβλίου στην Άρτα, με την βοήθεια της ΗΠΕΠΟΤΕ

Ανεκτίμητη η προσφορά του Κώστα Τραχανά, χρειάζεται όμως και η βοήθεια όλων μας

   - Την Παρασκευή 1/3/2013 και ώρα 8.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημαρχείου Κομποτίου, η Λέσχη Ανάγνωσης Κομποτίου θα συζητήσει το βιβλίο του Μπρεχτ "Οι ιστορίες του κ.Κόυνερ".
   - Το Σάββατο 2/3/2013 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα της ΗΠΕΠΟΤΕ στα ψαροπλιά, η Λέσχη Ανάγνωσης Άρτας ,θα αναλύσει το βιβλίο του Ντοστογιέφσκι "Λευκές νύχτες".
   - Την Παρασκευή 22/3/2013 και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα της Πινακοθήκης Άρτας "Γ.Μόραλης", η ΗΠΕΠΟΤΕ θα παρουσιάσει την τελευταία ποιητική συλλογή "Άψινθος" του Μ. Γκανά, θα μιλήσει ο καθηγητής του Τ.Ε.Ι.- Ηπείρου Νίκος Αντωνιάδης.
   Παρακαλούνται τα μέλη της ΗΠΕΠΟΤΕ , να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες . Χωρίς την δική σας συμβολή, δεν μπορούν να γίνουν εκδηλώσεις και να αντεπεξέλθουμε τα έξοδα του γραφείου (μπορεί να μην έχουμε ρεύμα σε λίγο καιρό...).
   Χρειαζόμαστε κάποια χρήματα (περίπου 150 € ), για να γίνει η εκδήλωση του κ. Γκανά και μία άλλη εκδήλωση, που προγραμματίζουμε να γίνει σε 3 μήνες. Ίσως κάποιοι από εσάς μπορούν να βοηθήσουν ή να βρουν χορηγούς. 
   Στην προηγούμενη εκδήλωση, την παρουσίαση του βιβλίου του κ. Γουργουλιάνη, τέσσερις συμπολίτες μας, έδωσαν 200 €, χωρίς να είναι μέλη της ΗΠΕΠΟΤΕ, επειδή εκτίμησαν τις μέχρι τώρα δραστηριότητες της Εταιρείας.

Κώστας Τραχανάς

1 σχόλιο:

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.