14 Φεβ 2013

Η αφίσα που έστειλε στο Νοσοκομείο δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

- ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
- ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 20.2.2013
- Ποια είναι τα λάθη στην αφίσα των νέων του ΣΥΡΙΖΑ;



   Να σας πω ποια είναι τα λάθη των νεολαίων του ΣΥΡΙΖΑ;
Πρώτον: Κάνουν αντιδιαστολή με τα 586 ευρώ του βασικού μισθού, που είναι μεικτά. Τα καθαρά είναι 510 ευρώ. Αν αθροίσουμε τις μεικτές αποδοχές του Μέργου, τότε δεν είναι απλά πάνω από 6.000. Τα ποσά που γράφουν στην αφίσα είναι καθαρές αποδοχές.
Δεύτερον: Μιας και την αφίσα την έβγαλαν οι νέοι και νέες του ΣΥΡΙΖΑ, με πόνο ψυχής έχω να τους πληροφορήσω ότι ούτε καν 510 καθαρά θα παίρνουν (με όσα ισχύουν τώρα)...
   Λυπάμαι παιδιά, αλλά για νέους κάτω των 25 ετών, ο βασικός σας μισθός (αυτός που ο Μέργος θεωρεί ότι είναι υψηλός) είναι 411 ευρώ στο χέρι!!!
 

1 σχόλιο:

  1. Ce monsieur a besoin de manger, de se chauffer, de se déplacer, de s'amuser PLUS QUE LE COMMUN DES MORTELS ( grecs). Il est PLUS INTELLIGENT aussi! Ça se voit: lunettes stylées, lèvres pincées, col blanc, cravate, etc.. C'est pour ça qu'il a besoin de plus de 6.000 euros par mois! OSERIEZ VOUS LE CONTESTEZ! Il va envoyer les MAT ( τους μπαμπούλες τα ΜΑΤ) vous tabasser ( si non plus). CΑR il est très GÉNÉREUX ( en matière de MAT) aussi!
    Οσο για τα 586, δίκιο έχει ο προηγούμενος σχολιαστης. Ουτε 400 δεν δινουν. Και υπάρχουν συντάχεις των 360 Ε...

    Υ.Σ. (Γράφω γαλλικά, γιατί εδώ που μένω δεν υπαρχει ΙΧΝΟΣ ενημέρωσης για την Ελλάδα, σκοπίμώς.Οποτε μπορείτε μεταφράζετε και σ’αλλες γλωσσες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.