8 Φεβ 2013

Ολομέλεια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Άρτας

"Χρειάζεται περισσότερη δουλειά και πίστη"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Σήμερα (07 Φεβρουαρίου 2013) πραγματοποιήθηκε ολομέλεια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΑΡΤΑΣ στο χώρο του ΤΕΙ. Στην ολομέλεια συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των σπουδαστών όπως είναι η σίτιση η οποία σήμερα δεν λειτουργεί, μέσα από την συζήτηση αναφέρθηκαν τρόποι δράσης και κινητοποιήσεις έτσι ώστε να πιέσουμε για να αντιμετωπιστεί αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα.
   Επίσης έγινε ουσιαστικός διάλογος με όλα τα μέλη της παράταξης μας για το σχέδιο ‘’ΑΘΗΝΑ’’ όπου συμφωνήσαμε όλοι να πιέσουμε τους αρμόδιους φορείς για την ουσιαστική αναβάθμιση όλων τον τμημάτων του ΤΕΙ Άρτας βασιζόμενοι πάνω στο έργο που έχουν προσφέρει έως σήμερα αλλά και την αναγκαιότητα προς την κοινωνία βάση των γνωστικών αντικειμένων που διδάσκονται για την κοινωνία του σήμερα.
   Η ολομέλεια έκλεισε με κύριο μήνυμα ότι στις δύσκολες εποχές που ζούμε οφείλουμε να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την παιδεία και για το μέλλον μας. Η δική μας γενιά δεν θα πρέπει να περιλαμβάνει μόνο ιδέες , θέληση και ωραία λόγια αλλά χρειάζεται περισσότερη δουλειά και πίστη στις δικές μας δυνάμεις.
   Ιδιαίτερη τιμή μας έκαναν με την παρουσία τους και την στήριξη τους στην προσπάθεια που συνεχίζουμε να κάνουμε ο Πρόεδρος της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ Ν. Άρτας (Αποστολόπουλος Γιώργος) και οι υπεύθυνοι πόλεων ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Λάρισας (Μανόπουλος Γιώργος) ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Αθήνας (Βρετάκος Γιώργος) ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (Αβραμόπουλος Λευτέρης) και ο Εκπρόσωπος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Χαλκίδας (Περιβολάρης Ιωάννης). Δίνοντας μας ακόμη περισσότερη δύναμη για να διεκδικήσει και να επιτύχει η γενιά μας αυτό που της αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.