8 Φεβ 2013

Κλείνει το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο γιατί δεν έχει λεφτά για πετρέλαιο!

Σόμπες στην εστία, παλτό στο μάθημα...

   Κλειστό για μια ολόκληρη εβδομάδα θα παραμείνει το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης μετά από σχετική απόφαση της διοίκησης, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στην καθυστερημένη έκδοση του ΦΕΚ με το νέο Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου. Έτσι, δεν επιτρέπεται στο ΔΠΘ να ξοδέψει χρήματα για την κάλυψη των αναγκών του, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται για ακόμη μια φορά στη θέρμανση τόσο των αιθουσών διδασκαλίας όσο και των φοιτητικών εστιών.
   Πρόσφατα φοιτητές κατήγγειλαν πως η κακοκαιρία σε συνδυασμό με την έλλειψη θέρμανσης ανάγκασε πολλούς από τους διαμένοντες στις εστίες να επιστρατεύσουν σόμπες και σώματα θέρμανσης, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που λόγω έλλειψης χρημάτων έμειναν πλήρως χωρίς θέρμανση.
   Παράλληλα, προβλήματα παρατηρούνται και μέσα στις αίθουσες διδασκαλίες, όπου ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες φοιτητές επιλέγουν να διατηρούν επιμελώς κουμπωμένα τα μπουφάν τους λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.