11 Φεβ 2013

Νέα απορριμματοφόρα με παλιά ελαστικά στην Άρτα;

Μακάρι να κάνω λάθος...

Δελτίο Τύπου
   Παραλήφθηκε σήμερα από το Δήμο Αρταίων το απορριμματοφόρο της Καθαριότητας το οποίο είχε σταλεί σε εξειδικευμένο συνεργείο στην Αθήνα για τοποθέτηση νέας σύγχρονης υπερκατασκευής προσαρμοσμένης στις ανάγκες του Δήμου. Το όχημα βρίσκεται ήδη στο αμαξοστάσιο Υπηρεσίας και θα τεθεί γρήγορα σε κυκλοφορία.
   Η κίνηση αυτή δεν είναι μεμονωμένη, αλλά αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος που αποσκοπεί στον εκσυγχρονισμό του υπάρχοντος στόλου οχημάτων. Στο πλαίσιο αυτό γίνεται αντικατάσταση των φθαρμένων ή κατεστραμμένων τμημάτων στα οχήματα που παρουσιάζουν βλάβες, ενώ έχει προγραμματιστεί η αποστολή και άλλων απορριμματοφόρων για τοποθέτηση υπερκατασκευών.
   Εκτός της συντήρησης και των υπερκατασκευών, στόχος είναι και η σταδιακή ανανέωση του μηχανοκίνητου στόλου της Υπηρεσίας Καθαριότητας με αγορά νέων απορριμματοφόρων.
   Ο Δήμος Αρταίων ήδη έχει αποστείλει τις μελέτες για την προμήθεια 8 νέων απορριμματοφόρων, χωρητικότητας από 6-16 m3, καθώς και 295 κάδων χωρητικότητας 1.100 l και πέντε ημιβυθιζόμενων κάδων για τοποθέτησή τους στο κέντρο της πόλης, στη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας και διεκδικεί δια μέσω ΕΣΠΑ την υλοποίηση του προγράμματος.
   Με την ολοκλήρωση αυτών των ενεργειών ο Δήμος Αρταίων θα έχει πλέον στη διάθεσή του έναν αξιόπιστο στόλο οχημάτων που θα εξασφαλίσει την μέγιστη δυνατή απόδοση με παράλληλη αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους δημότες.


   σημ. ΤηλεβόαΜακάρι να κάνω λάθος, αλλά σε αυτή την τελευταία φωτογραφία, τα λάστιχα φαίνονται παμπάλαια και προφανώς φθαρμένα.
   Για να πετύχει ο Δήμος τον στόχο του, να έχει δηλαδή "έναν αξιόπιστο στόλο οχημάτων που θα εξασφαλίσει την μέγιστη δυνατή απόδοση με παράλληλη αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους δημότες", θα πρέπει, εκτός από υπερσύγχρονες υπερκατασκευές, τα απορριματοφόρα να διαθέτουν και λάστιχα που θα τους επιτρέπουν να κινούνται με ασφάλεια και για τα πληρώματά τους και για τους άλλους οδηγούς και διερχόμενους πεζούς.
   Επίσης καλό θα ήταν για να κινούνται (έστω και με σκόντο στην ασφάλεια) να διαθέτουν... καύσιμα και λιπαντικά!!!

4 σχόλια:

  1. Άσε τα απορριμματοφόρα και διαβάστε μαζί με την Όλγα λίγο την Σακοράφα. Κατηγόρησε τον Τσίπρα ουσιαστικά, ότι προδίδει τον αντιμνημονιακό αγώνα. Πως τον κάρφωσε έτσι με το ακόντιο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Νικόλα, είναι κρίμα να σε πιάνω ανενημέρωτο. Όσο κι αν διάβασα την ομιλία της Σακοράφα στην Κ.Ε., δεν είδα πουθενά αυτά που λες. Τα είδα όμως στις επικεφαλίδες της "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", "ΕΘΝΟΣ" και άλλων αντικειμενικών εφημερίδων.
      Η Σακοράφα έκανε κριτική (στην οποία συμφωνώ στο μεγαλύτερο μέρος της) για πάρα πολλά θέματα που πρέπει να διορθωθούν και καλά έκανε και ελπίζω να παρθούν σοβαρά υπόψην.
      Όπως για παράδειγμα, στο πώς οι υπηρέτες ξένων αφεντάδων αλλάζουν την ατζέντα. Είπε "Βρεθήκαμε απολογούμενοι προς τους άνομους να δηλώνουμε τη νομιμότητά μας... Βρεθήκαμε απολογούμενοι σε αυτούς που έκαναν κουρελόχαρτο το σύνταγμα, σε αυτούς που με συνοπτικές διαδικασίες κατέλυσαν δημοκρατικούς θεσμούς και δημοκρατικά κεκτημένα να δηλώνουμε πίστη στη δημοκρατία".
      Για να μην αλλάζουμε λοιπόν κι εμείς την ατζέντα και μιας και το θέμα της ανάρτησης στην οποία έκανες το σχόλιο έχει να κάνει με τα φθαρμένα ελαστικά, επανέρχομαι με τα απλά ερωτήματα, όσο κι αν σε ενοχλούν και με προτρέπεις "Άσε τα απορριματοφόρα":
      Είναι ή δεν είναι φθαρμένα τα λάστιχα;
      Κινδυνεύουν ή δεν κινδυνεύουν τα πληρώματα και οι πολίτες;
      Γιατί αγαπητέ μου Νίκο, αν φύγει στο βρεγμένο δρόμο κανένα απορριμματοφόρο και πάρει παραμάζωμα κανά παιδάκι, καμιά ατάκα του Πρετεντέρη δεν θα θα τους (σας) ξεπλένει...

      Διαγραφή
  2. Κριτική το λέμε τώρα; Παντού βλέπετε συνωμοσιολογίες. Παλιές κνίτικες αντιλήψεις. Μάλλον θάχετε την ίδια τύχη με το ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΚΕ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.