12 Φεβ 2013

- Ζήτω η κομματική τηλεόραση - Ζήτωσαν!!!

Σε λίγο θα βάλουν και τo... Bonanza!!!

   Η μετάλλαξη της ΕΡΤ σε παράρτημα του γραφείου Κεδίκογλου έχει γίνει αντιληπτή σε όλους. Όποιος δεν ακολουθεί πιστά την ντιρεκτίβα, τον τρώει το μαύρο σκοτάδι, είδατε τι έγινε με τον Κώστα Αρβανίτη και την Μαριλένα Κατσίμη της "Πρωινής Ενημέρωσης"...
   Σήμερα η Μαριλένα Κατσίμη ανέβασε ένα κείμενο στο fb (δείτε το παρακάτω). Πριν απ' αυτό όμως δείτε τι "τιτίβισε" ο Γιάννης Λοβέρδος, που δεν μπορείς να τον πεις δα και ΣΥΡΙΖΑίο:


   Διαβάστε και το σημερινό ποστάρισμα της Κατσίμη: 

KAΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ!
ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ Η ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.
ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΗΣ ΤΣΙΓΚΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΗΞΑΝ.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΟΤΑΝ ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΟΜΙΚΑ. ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ. Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΜΑΣ.
ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ...

σημ. Τηλεβόα: Να μη μας κακοφαίνεται όταν η Ελλάδα κατατάσσεται σε θέματα ελευθεροτυπίας ανάμεσα στο... Τόγκο και το Μπουτάν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.