18 Φεβ 2013

Αναδάσωση στον Αμμότοπο, προϋπολογισμού 110.700 ευρώ

Σε καμένη έκταση στην Αγία Παρασκευή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
   Υπογράφτηκε σήμερα 18 Φεβρουαρίου 2013, από το Δήμαρχο Αρταίων κ. Ιωάννη Παπαλέξη, η σύμβαση που αφορά την εκτέλεση του έργου «Αναδάσωση καμένης αναδασωτέας έκτασης στη θέση Αγία Παρασκευή Τ.Κ. Αμμοτόπου Δήμου Αρταίων», προϋπολογισμού 110.700 ευρώ. Η πίστωση προέρχεται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013» με συγχρηματοδότηση από το Ε.Γ.Τ.Α.Α. και από Εθνική Δαπάνη. Στη σύμβαση περιλαμβάνεται η προμήθεια και μεταφορά φυτικού υλικού, η εγκατάσταση και συντήρηση του πρασίνου και η κατασκευή περίφραξης. Ως χρόνος ολοκλήρωσης των ανατιθέμενων εργασιών έχει οριστεί η 31/12/2014.
   Μετά την εξέλιξη αυτή ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ευάγγελος Τσώλας μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής: «Η αναδάσωση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος καθώς αποσκοπεί στη δημιουργία πόλων αναψυχής και πρασίνου και στη βελτίωση των συνθηκών ζωής των πολιτών που γειτονεύουν με την εν λόγω περιοχή. Οι παρεμβάσεις προστασίας και αναδάσωσης θα συνεχιστούν και σε άλλα σημεία του Δήμου μας τα οποία έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές. Η αναδάσωση στον Αμμότοπο διεκδικήθηκε επιτυχώς από το Δήμο Αρταίων αφού έγιναν έγκαιρα οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να εγκριθεί η συγκεκριμένη δαπάνη από το πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Πρόκειται για μία έκταση περίπου 300 στρεμμάτων η οποία είχε καταστραφεί δύο φορές από πυρκαγιά. Οι εργασίες δεντροφύτευσης θα ξεκινήσουν άμεσα και θα ολοκληρωθούν σταδιακά έως το τέλος του 2014 ».

1 σχόλιο:

  1. ΑΛΛΟΙ ΕΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!! ΔΙΝΟΥΝ 110.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΥΤΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΜΜΕΝΗ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤ' ΑΜΠΕΛΙΑ ΑΜΜΟΤΟΠΟΥ. ΤΑ 110.000(?) ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;;; ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ... ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΑΨΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ (ΕΛΙΕΣ; Κ.ΛΠ.), ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.