8 Ιαν 2013

Οι νέοι αντιδήμαρχοι της Άρτας

Προσθέσεις, αφαιρέσεις, μεταθέσεις και... επανάκαμψη Γέμου

   Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων στο Δήμο Αρταίων, τα οποία είναι αυξημένα κατά 1. Έτσι, πλέον ο Δήμος ξαναέχει 6 αντιδήμαρχους, αν και 2 από αυτούς θα είναι άμισθοι, ελέω περικοπών. Δεν ξέρω πώς θα τα κανονίσουν, μάλλον θα βάζουν την αποζημίωση στη... μέση και θα την μοιράζονται στα 6!!!
   Τα ονόματα των αντιδημάρχων είναι τα εξής:
      - Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών: Φώτης Γεωργίου, ο οποίος έρχεται με μετάθεση από την αντιδημαρχία Προγραμματισμού - Ανάπτυξης Νέων Τεχνολογιών & Παιδείας. Αντικαθιστά τον  Φίλιππο Παππά, ο οποίος έμεινε εκτός.
      - Αντιδήμαρχος Κοινωνικών υποθέσεων: Βίκυ Βασιλάκη-Μητρογιώργου. Ακλόνητη η Βίκυ, θα συνεχίσει στο γνώριμο πόστο της.
   Η μέχρι πρότινος αντιδημαρχία Προστασίας Περιβάλλοντος Καθαριότητας & Αγροτικής ανάπτυξης, που είχε προκύψει μετά την παραίτηση Θόδωρου Γκούβα και την οποία κατείχε ο Γρηγόρης Βλάρας, σπάει στα δύο κι έτσι έχουμε:
      - Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού: Γρηγόρης Βλάρας και
      - Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης: Βαγγέλης Τσώλας.
      - Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού: Δημήτρης Κέφης. Μπαίνει στη θέση του Φώτη Γεωργίου, που είναι ο μόνος από τους "παλιούς", που αλλάζει πόστο.
      - Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων: Τάσος Τσαμπάς. Αντικαθιστά τον Φώτη Φώτη, ο οποίος έμεινε εκτός.
   Νέος (;) Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άρτας είναι ο Βασίλης Γέμος, ο οποίος θα καταλάβει επισήμως (ξανά) την καρέκλα του στον 2ο όροφο του Δημαρχείου. Ο Βασίλης Γέμος υπήρξε Πρόεδρος το 2011, παραχώρησε "τύποις" τη θέση του στον Κώστα Ρίζο το 2012 και επανακάμπτει το 2013. Δεν αναμένεται καμιά διαφοροποίηση στο θέμα λειτουργίας της Δημοτικής Κοινότητας, διότι κατ' ουσίαν καμία αλλαγή δεν έγινε, μόνο μια απόσπαση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.