10 Ιαν 2013

Απογραφή ζωϊκού κεφαλαίου για καταβολή ενισχύσεων στην Π.Ε. Άρτας

Διορία έως τις 15 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
«Ετήσια απογραφή ζωικού κεφαλαίου χοιροτροφικών εκμεταλλεύσεων – καταβολή ενισχύσεων “de minimis”» 
   Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, ανακοινώνεται ότι ενόψει καταβολής ενισχύσεων ήσσονος σημασίας (de minimis) στο πλαίσιο εφαρμογής του Κανονισμού (ΕΚ) 1535/2007 της Επιτροπής και σύμφωνα με την αριθ. 4936/130806/27.12.2012 ΚΥΑ (ΦΕΚ 3453 Β’), επισημαίνεται ότι:
   Προκειμένου να οριστούν ως δικαιούχοι των εν λόγω ενισχύσεων οι κάτοχοι χοιροειδών θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στην Κτηνιατρική Βάση Δεδομένων (ΚΒΔ) και να έχουν υποβάλει την προβλεπόμενη ετήσια απογραφή ζωικού κεφαλαίου έτους 2012 στην αρμόδια οικεία κτηνιατρική υπηρεσία.  
   Θα πρέπει να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία (υποβολή της απογραφής στην αρμόδια οικεία κτηνιατρική υπηρεσία και καταχώρηση των στοιχείων στην ΚΒΔ) έως 15.01.2013.  
   Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Άρτας (Τμήμα Κτηνιατρικής), Φλέμιγκ 6, Άρτα, τηλ.: 26813 64451.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.