27 Δεκ 2012

Περιοδεία του Τέρενς Κουΐκ στην Ήπειρο

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στην Άρτα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΕ 16 ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
   Σε κοινές δράσεις με συναδέλφους του, Βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος Τέρενς Κουίκ, αρχίζει τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων μεγάλη περιοδεία σε 16 νομούς της χώρας. Η περιοδεία εντάσσεται στα πλαίσια της Γραμματείας Συντονιστικού Δράσεων που έχει αναλάβει, εν’ όψει των Προσυνεδριακών Εκδηλώσεων που θα καταλήξουν τέλη Απριλίου στο ιδρυτικό Συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, το πρώτο στην πολιτική ιστορία της χώρας που θα γίνει με πρωτόγνωρες ανοικτές διαδικασίες, όπως ανήγγειλε ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος.
   Το πρόγραμμα για την Ήπειρο έχει ως εξής:
   - Πέμπτη 27 Δεκ 2012 (17.00) Ιωάννινα. Στις εκεί συναντήσεις με Πολιτευτές και τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος, μαζί με τον Τέρενς Κουίκ και τον Κώστα Γιοβανόπουλο, θα συμμετάσχει ο Βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής, Τομεάρχης Άμυνας και Αν. Γραμματέας Συντονιστικού Δράσεων στην πορεία του Κινήματος για το Συνέδριο.
   - Παρασκευή 28 Δεκ 2012 (09.00) Άρτα. Συναντήσεις με φορείς, Πολιτευτές και μέλη της τοπικής Συντονιστικής, μαζί με τον Γιώργο Νταβρή, ο οποίος αναλαμβάνει υπό την κοινοβουλευτική του εποπτεία και τις Εκλογικές Περιφέρειες Άρτας, Πρέβεζας.
   - Παρασκευή 28 Δεκ 22012 (13.00) Πρέβεζα. Συναντήσεις με φορείς, Πολιτευτές και μέλη της τοπικής Συντονιστικής, μαζί με τον Γιώργο Νταβρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.