22 Νοε 2012

Σεμινάριο για παιδιά με γλωσσικά προβλήματα στα Γιάννενα

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Du Lac

   Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, διοργανώνει στα Ιωάννινα πρακτικό σεμινάριο με θέμα: Η μετάβαση του παιδιού από τον προφορικό στο γραπτό λόγο.
   Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα,το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012, στο ξενοδοχείο Du Lac. Aπευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, νηπιαγωγούς, γονείς και σε φοιτητές Λογοθεραπείας και Παιδαγωγικών Σχολών.
   Προσκεκλημένη εισηγήτρια η Μαρία Ν. Μαργαρίτου, Μέλος ΕΕΔΙΠ του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Πανεπιστημίου Paris X-Nanteree της Γαλλίας με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (D.E.A) στις Επιστήμες της Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Paris VIII- Vincennes της Γαλλίας και με Πιστοποιητικό σπουδών στον Τομέα της επανορθωτικής αγωγής της δυσλεξίας, της δυσορθογραφίας και της επανορθωτικής αγωγής της δυσλεξίας και της δυσαριθμησίας.
   Πληροφορίες - Εγγραφές: Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου - Κερκύρας 5, Ιωάννινα Τηλ.: 6986180630 & 2651067320

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.