14 Αυγ 2012

«The Designer»: Μια ταινία δράσης που γυρίστηκε στην Άρτα από Αρτινούς με μηδενικό budget, παρουσιάζεται σε Φεστιβάλ στην Αθήνα

- Kινηματογράφος ΑΝΕΣΙΣ (Λεωφόρος Κηφισιάς 16), στις 15 Αυγούστου 2012 και ώρα 10:30
- Δείτε το trailer

   Η ταινία μεσαίου μήκους (32 λεπτά) με τίτλο The Designer που γυρίστηκε στην Άρτα και χωρίς budget από τον Γιώργο Παπανικολάου (skoumas) με μουσική του αρτινού συνθέτη Νίκου Σαλωνίτη θα προβληθεί στην Αθήνα στα πλαίσια του 1st Donation Film Festival.
   Η ταινία The Designer γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Άρτα από Αρτινούς χωρίς χρηματοδότηση, ανεξάρτητα και ελεύθερα. Είναι μία ταινία δράσης με δραματικά στοιχεία και η διάρκεια της είναι 32 λεπτά.
   Παίζουν οι: Νίκος Παύλου, Νίκα Παπαζώη, Κώστας, Μπόβολος, Γιώργος Παπανικολάου.
   Το όλο εγχείρημα αρχικά αποσκοπούσε σε ένα μικρό trailer με σατυρικό περιεχόμενο, αλλά σύντομα το project μεγάλωσε και εξελίχθηκε με την... θετική ενέργεια όλων.
   Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ (Λεωφόρος Κηφισιάς 16) στις 15 Αυγούστου 2012 και ώρα 10:30. Θα παίξουν και άλλες ταινίες νωρίτερα και οι ενδιαφερόμενοι καλό θα ήταν να βρίσκονται εκεί νωρίτερα από τις 8 μμ.

ΥΠΟΘΕΣΗ:
   Ο Νίκος, ένας διάσημος σχεδιαστής αυτοκινήτων, μετακομίζει με την γυναίκα του στην πόλη όπου μεγάλωσε. Εκεί θα συναντήσουν τον παιδικό του φίλο. Σύντομα θα ανακαλύψουν ότι η πόλη έχει ένα σοβαρό πρόβλημα με μία συμμορία που διοργανώνει παράνομους αγώνες αυτοκινήτων. Η τραγωδία χτυπά το ζευγάρι όταν η γυναίκα του Νίκου πέφτει θύμα τροχαίου από την συμμορία. Λίγο αργότερα πέφτει σε κώμα. Ο Νίκος τώρα, με την βοήθεια του φίλου του, θα προσπαθήσει να εκδικηθεί για τον χαμό της γυναίκας του όμως πολλές εκπλήξεις περιμένουν να αποκαλυφθούν.

EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 



   - Το event στο fb: http://www.facebook.com/events/486028314760383/
   - Το Site του φεστιβάλ: http://donationfilmfestival.gr/
   - Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία στο http://www.thedesignermovie.com
   - Action Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=SVoo8MVE3R0
   - Alternative Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=9aXOV9qzc7k&feature=plcp
   - Συνέντευξη στην ΝΕΤ: http://www.youtube.com/watch?v=huREYf8s62M&feature=plcp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.