16 Αυγ 2012

Φραστική επίθεση από πρώην δημοτικό σύμβουλο κατά του Κάρολου Παπούλια στο Θεοτοκιό Άρτας

- Πήγε να βάλει... φωτιά ο πυροσβέστης!
- Τι φώναζε στον Πρόεδρο

   Ένταση επικράτησε έξω από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Θεοτοκιό της Άρτας, τη στιγμή που έφτανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για να γιορτάσει το Δεκαπενταύγουστο.
   Από νωρίς είχε καταλάβει επίκαιρη θέση, μπροστά το Μοναστήρι της Μεγαλόχαρης στο Θεοτοκιό, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Άρτας, συνταξιούχος πυροσβέστης, Λ. Κ. και όπως... αποδείχτηκε στην συνέχεια, είχε πρόθεση να διαμαρτυρηθεί έντονα στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
   Την στιγμή που ο πρόεδρος με την συνοδεία του πλησίασε στην είσοδο του Ναού, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του μακαρίτη Κώστα Βάγια, άρχισε να αποδοκιμάζει τον πρόεδρο λέγοντας πως «διέλυσες την χώρα και θέλεις να εκκλησιαστείς». «Ντροπή», φώναξε πολλές φορές ο Λ. Κ., ενώ οι άνδρες της Αστυνομίας, προσπαθούσαν διακριτικά να τον απομακρύνουν.
   Ο ίδιος έδειχνε να μην θέλει να κάνει πίσω, έλεγε το όνομά του και την ιδιότητά του, πως είναι συνταξιούχος της Πυροσβεστικής και ντρέπεται για το κατάντημα της χώρας, για το οποίο ευθύνεται και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.
   Τελικά, οι άνδρες της Ασφάλειας τον απομάκρυναν από το μοναστήρι...
πηγή

2 σχόλια:

  1. Χαβούζα η Βλαχέρνα,μετανάστες στο στρατόπεδο,ο Κάρολος βολτάρει στο Θεοτοκιό μετά τα μπανάκια του στην Λευκάδα,Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα!!!
    Κατά τα λοιπά,οι τρεις βολευτές μας να ασχολούνται με τα κουστούμια και τα ταγεράκια τους και ο Δήμαρχος κι ο Αντιπεριφερειάρχης να φροντίζουν για τις καφετέριες μην τυχόν και το φρεντάκι δεν είναι αρκετά κρύο και τα τραπέζια δεν έχουν σκιά ή αν το πατάρι που στησε ο Δήμαρχος γέρνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πιο βολεμένοι του συστήματος σαν τον κύριο της είδησης έχουν τα μούτρα και μιλάνε. Κάτι τύποι σαν αυτόν έφεραν την κοινωνία μας στην κατάσταση που βρίσκεται. Μια ζωή όπου φυσάει ο άνεμος και φιγούρα για το φαίνεσθαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.