8 Αυγ 2012

Διαγράφεται ο Βύρων Πολύδωρας από την Κ.Ο της Ν.Δ.;

Αμάρτησε για το... παιδί του!!!

   Ο Βύρων Πολύδωρας είναι ο πολιτικός, που έσπασε το ρεκόρ του πιο βραχύβιου Προέδρου της Βουλής. Έγινε για δύο (2) μόνο ημέρες. Κι όμως, μία από αυτές τις 2 μέρες, μέσα στο γραφείο του στη Βουλή, πρόλαβε και υπέγραψε το διορισμό της κόρης του σε οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου στη Βουλή.
   Είναι η 2η φορά που ο Βύρωνας απασχόλησε τη δημοσιότητα με τις... κοράκλες του! Η πρώτη ήταν όταν είχε αποσπάσει τις δύο κόρες του στο υπουργικό του γραφείο, όταν ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης στην κυβέρνηση του Κώστα  Καραμανλή. Τότε είχε υπερασπιστεί την απόφασή του με το ανεπανάληπτο επιχείρημα:... «Τις έχω εδώ για να εκπαιδεύονται στη σύγχρονη διοικητική γραφειοκρατία. Κυρίως τις θέλω εγώ κοντά μου...", όπως δήλωσε στο περιοδικό Ταχυδρόμος!
   Τώρα όμως, ξεχείλισε το ποτήρι για τον βουλευτή της Β' Αθηνών, μετά και τη δημοσίευση του φύλλου της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (αρ.φ. 344, 23/7/2012, υπ'αριθμ.8574/6100/11-7-2012), όπου ανακοινώθηκε ο διορισμός της κόρης του σε οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου στη Βουλή.
   Όπως φαίνεται, μπροστά στην κατακραυγή, ο Σαμαράς θα θελήσει να κλείσει τα στόματα και θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι υπερασπίζεται τις θέσεις του για διαφάνεια και αξιοκρατία. Έτσι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από στιγμή σε στιγμή ο Βύρωνας θα αποπεμφθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, ενώ κάποιοι άλλοι μιλάνε μέχρι και για παραπομπή του στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα, για να κριθεί αν θα διαγραφεί και από το κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.