12 Αυγ 2012

Βάφτηκαν πάλι με αίμα οι δρόμοι της Ηπείρου

- Έξι νεκροί και δέκα τραυματίες σε δύο τροχαία
- Δύο παιδιά, ηλικίας 2 και 13 ετών, ανάμεσα στους νεκρούς

   Αυτό που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου 11 Αυγούστου στα Γιάννενα, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι συνεχίζουμε να πληρώνουμε βαρύ φόρο αίματος, αλλά δεν μαθαίνουμε από τα παθήματα.
   Σχεδόν ταυτόχρονα σημειώθηκαν δύο πολύνεκρα τροχαία, το ένα στο 13,6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Άρτας (κοντά στο ΙΚΕΑ) και το άλλο στο 10,1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Κοζάνης (κοντά στη Λαψίστα).
   Στην πρώτη περίπτωση, ένα... ΙΧ που οδηγούσε 29χρονος προσπάθησε να προσπεράσει μία νταλίκα, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ, στο οποίο επέβαινε πενταμελής οικογένεια από την Αλβανία (ο 42χρονος πατέρας που οδηγούσε, η 37χρονη μητέρα και 3 ανήλικα παιδιά, ηλικίας 15, 13 και 4 ετών). Σκοτώθηκαν επιτόπου οι δύο οδηγοί και αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της η 13χρονη κοπέλα. Η μητέρα και τα άλλα δύο παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.
   Στο δεύτερο τροχαίο, που έγινε σχεδόν την ίδα ώρα με το πρώτο, στην περιοχή της Λαψίστας, ενεπλάκησαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα. Στο ένα, που οδηγούσε 23χρονος Αλβανός επέβαιναν άλλα τρία άτομα, ενώ στο άλλο, που οδηγούσε 35χρονος Έλληνας, υπήρχαν άλλα πέντε άτομα στο αυτοκίνητο.
   Νεκροί ανασύρθηκαν ο 23χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος, η 50χρονη συνεπιβάτιδα του ίδιου αυτοκινήτου, καθώς και ένα δίχρονο κοριτσάκι που επέβαινε στο δεύτερο αυτοκίνητο.
   Μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο Χατζηκώστα, όπου νοσηλεύονται, οι υπόλοιποι επιβάτες των δύο αυτοκινήτων. Σε σοβαρή κατάσταση βρίσκονται η 23χρονη επιβάτιδα του πρώτου οχήματος, καθώς και ο 35χρονος οδηγός και οι δύο επιβάτες (ηλικίας 37 και 28 ετών) του δεύτερου οχήματος, ενώ ελαφρά τραυματισμένος είναι ο 57χρονος επιβάτης του πρώτου οχήματος και οι άλλοι δύο επιβάτες του δεύτερου οχήματος (ηλικίας 29 και 5 ετών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.