10 Αυγ 2012

Στην γέφυρα Τζαρή, ο Σαλέας παίζει το κλαρίνο του ενάντια στο φράγμα Αγ. Νικολάου

- Τραγουδάμε για τον Άραχθο
- Η συναυλία θα γίνει μέσα στο ποτάμι


   Αύριο, Σάββατο 11 Αυγούστου 2012 και από ώρα 10 το βράδυ, δίπλα στον Άραχθο, κάτω από τη Γέφυρα Τζαρή διοργανώνεται συναυλία διαμαρτυρίας ενάντια στο φράγμα του Αγ. Νικολάου με τον διεθνούς φήμης κλαρινίστα Βασίλη Σαλέα. Μαζί του ο συμπατριώτης μας (από τους Ναζαίους) Βασίλης Παππάς και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, συμμετέχουν στην εκδήλωση που έχει τίτλο "Τραγουδάμε για τον Άραχθο".
   Η συναυλία θα γίνει μέσα στο ποτάμι, κάτω από τη Γέφυρα Τζαρή, δίπλα στο... νερό, ώστε οι επισκέπτες να περπατήσουν, να χαρούν τα πεντακάθαρα νερά του Αράχθου και όλοι μας να καταλάβουμε τι πολύτιμο φυσικό πλούτο θα χάσουμε αν αφήσουμε να κάνουν αυτό το φράγμα
   Διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε για να μείνει το ποτάμι μας καθαρό, χωρίς φράγματα, χωρίς λασπολίμνες, με ύδατα αναψυχής για εναλλακτικές μορφές τουρισμού.
   Το κίνημα κατά του φράγματος είναι πάντα ενεργό και χαμένοι αγώνες είναι μόνο αυτοί που δε γίνονται.
   Τη συναυλία διαμαρτυρίας διοργανώνουν οι Δήμοι :Αρταίων, Κεντρικών και Βορείων Τζουμέρκων, η Ομοσπονδία Τζουμερκιωτών, το Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων, ο Σύλλογος Προστασίας Αράχθου, η Ι.Λ.Ε.Τ., ο πολιτιστικός Σύλλογος Κρυονερίου και όλα τα κινήματα ενεργών πολιτών της ευρύτερης περιοχής.
   Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.