10 Αυγ 2012

Αίσιο τέλος με την φωτιά στον Αμμότοπο

Ένας κάτοικος στο Γ.Ν Άρτας με αναπνευστικά προβλήματα.

   Αίσιο τέλος είχε τελικά η φωτιά που ξέσπασε χτες στον Αμμότοπο. Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες της Π.Υ Φιλιππιάδος, του προσωπικού της αλλά και του διοικητή τους οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο, η φωτιά κατασβέστηκε εγκαίρως.
   Να σημειώσουμε πως η κατάσβεση της φωτιάς ήταν πολύ δύσκολη, λόγω του δύσβατου της περιοχής, μιας και δεν μπορούσαν να την πλησιάσουν και να την θέσουν υπό έλεγχο. Χάρη όμως στην πείρα και το φιλότιμο που έδειξαν οι πυροσβέστες, σ'αυτούς τους... δύσκολους καιρούς που περνάμε όλοι μας και ειδικά αυτά τα παλικάρια που είδαν τον μισθό τους να μειώνεται ακόμα και 30%, η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και κατασβέστηκε.
Ήταν το δεύτερο περιστατικό (το άλλο στο Super Market στον Άγιο Γεώργιο: διαβάστε ΕΔΩ) μέσα σε δύο μέρες, που η Π.Υ Φιλιππιάδος έδωσε μάχη με την φωτιά και κατάφερε επιτυχώς να την αντιμετωπίσει άμεσα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.