10 Ιουλ 2012

Έκανες το στάδιο μπουρδ... ρε Ντανιέλο, ρε Ντανιέλο!!!

Αγώνας παλαιμάχων ΑΕΚ - Πρέβεζας στο γήπεδο της Πρέβεζας

   Το Σάββατο 7 Ιουλίου στο γήπεδο της Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικός ποδοσφαρικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων του ΠΑΣ Πρέβεζας και των παλαιμάχων της ΑΕΚ. Γνωστές προσωπικότητες του Ελληνικού ποδοσφαίρου (Αρδίζογλου, Καραγκιόζοπουλος, Καραφέσκος, Μπατίστα κ.α.) ξεσήκωσαν τους φιλάθλους όπως έκαναν και παλιά.
   Ο αγώνας ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα και γρήγορα προηγήθηκε η ομάδα της Πρέβεζας μέχρι την στιγμή που... πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Ντανιέλ Μπατίστα και πολύ σύντομα άλλαξε η ροή του αγώνα ο οποίος έληξε με 5-4 υπέρ της ΑΕΚ. Οι παλαίμαχοι και των δύο ομάδων πρόσφεραν άφθονο θέαμα, δίνοντας μέσα από το γήπεδο το μήνυμα της συμπαράστασης όλων μας στους συναθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
   Τις εντυπώσεις όλων έκλεψε το πάλαι ποτέ γνωστό σύνθημα που τράνταζε τα γήπεδα όταν έπαιζε ο Ντανιέλ Μπατίστα και φώναζαν οι φίλαθλοι και των δυο ομάδων κατά την είσοδο του αθλητή στον αγωνιστικό χώρο "Έκάνες το στάδιο μπουρδ... ρε Ντανιέλο, ρε Ντανιέλο"
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.