16 Ιουλ 2012

Αυτοκτόνησε γιατρός στη Λαμία. Πήδησε από τον 5ο όροφο του Νοσοκομείου

Αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, καθώς καθυστερούσε να βγει η σύνταξή του

   Τελικά, το θρίλερ που εξελίσσονταν από τις 5:30 σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο της Λαμίας, με έναν 64χρονο γιατρό που απειλούσε να αυτοκτονήσει, είχε τραγικό τέλος.

   Δυστυχώς, κανένας και τίποτα δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον γιατρό, ο οποίος λίγο πριν τις 9 πήδηξε από το περβάζι του πέμπτου ορόφου του νοσοκομείου Λαμίας και σκοτώθηκε. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε ο ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας, οι φίλοι του γιατροί που του μιλούσαν συνέχεια, ακόμη και η σύζυγός του που έφτασε στο σημείο, κανένας δεν... κατάφερε να τον μεταπείσει να μην αυτοκτονήσει.
   Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν τον γιατρό στην αυτοκτονία, όμως, πληροφορίες αναφέρουν ότι επειδή είχε βγει στη σύνταξη πριν από μερικούς μήνες, δεν είχε ακόμη πληρωθεί κι αυτό τον άγχωσε πάρα πολύ.
   O αυτόχειρας ήταν -πριν συνταξιοδοτηθεί- διευθυντής σε τμήμα του Νοσοκομείου Λαμίας και προστίθεται και αυτός στην σειρά των απελπισμένων συνανθρώπων μας που λύγισαν κάτω από το βάρος της κρίσης και της ασφυκτικής κατάστασης που έχουν δημιουργήσει γύρω μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.