13 Ιουν 2012

Ο ΣΚΑΪ εξέδωσε... Silver Alert για τον Χανιά!

Ο λόγος του... συμβόλαιο!

   Στήθηκα από τις 7 το πρωί στον ΣΚΑΪ, να δω τι θα έλεγε ο ίδιος ο Νίκος Χανιάς. Είχε προαναγγελθεί ότι θα τον είχε ο Λυριντζής κι ο Οικονόμου και ήθελα να δω τι θα πει ο χριστιανός.
   Όμως τζίφος: η δημοσιογράφος που είχε πάει στην Κορινθία για τη συνέντευξη, είπε ότι ενώ είχε τηλεφωνηθεί μαζί του χθες, αλλά ακόμη και σήμερα στις 6:30 το πρωί και της είχε πει ότι θα εμφανιστεί σίγουρα και την διαβεβαίωνε λέγοντάς της ότι... "ο λόγος του είναι συμβόλαιο", όταν έφτασε η ώρα να τον βγάλουν live, ήταν εξαφανισμένος, δεν απαντούσε στο κινητό και σε ένα σταθερό τηλέφωνο που είχε δώσει, τους είπαν ότι δεν μένει εκεί κανένας Χανιάς!!!
   Από κει και πέρα βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

Υ.Γ.: Κρατάω μία πισινή, γιατί έφυγα από το σπίτι και δεν είδα μετά τηλεόραση. Αν εμφανίστηκε αργότερα, τα παίρνω πίσω όσα έγραψα και ζητάω συγγνώμη που τον αδίκησα τον άνθρωπο.
   Και μεταξύ μας, μακάρι να εμφανίστηκε και να εξηγούσε τι συνέβη, γιατί πολύ κόσμος έχει απορία, για το πώς του ήρθε η επιφοίτηση 5 μέρες πριν τις εκλογές και πώς τα ΝΕΑ είχαν την επιστολή πριν... φτάσει στους αποδέκτες!
   Αν όμως δεν..., τότε...

7 σχόλια:

  1. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΑΓΛΑΪΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ. Ο ΠΑΛΙΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΧΑΦΙΕΣ ΝΙΚΟΣ ΧΑΝΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΛΑΪΑ;; ΣΤΙΣ 18-6-12 ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟ, ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΞΩ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ. ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΡΡΡΡΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν είχα ευρώ για να τα βγάλω έξω γιατί πρόλαβαν και μου τα πήραν οι Τροϊκανοί κι η συγκυβέρνηση. Έχω όμως ένα βάζο με δραχμές και πενηνταράκια, που τα είχα κρατήσει για ενθύμιο και θα 'ρθω να τα αγοράσω όλα και σπίτια και χωράφια, όλα.
      Κι άμα δεν μου φτάνουν, θα πω στον Τζορτζ, στον Σόρος ντε, να μου δανείσει κατιτίς. Καλό φιλαράκι ο Τζορτζ και δεν μου χαλάει χατίρρρρρρ.

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Η ΑΓΛΑΪΑ.... ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ, ΠΟΙΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ.

      Διαγραφή
  2. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΓΕΩΡΓΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΛΑΣΠΗ ΑΦΗΣΤΕ ΛΙΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιμης ο τσαχπινης13 Ιουνίου 2012 στις 3:11 μ.μ.

      ηρθε στην αρτα η νινα και δεν το ηπατε? ου να χαθιτε ξενεροτοι νινα γεωργαλα και ξερο ψωμι διτε παιδι http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/6463/nina-georgala-anabeiphoties
      η αρτα ψιφιζει νινα

      Διαγραφή
  3. Τι θέλεις να πεις ΤΗΛΕΑΥΓΗ; Ότι είναι χαμένος ο Χανιάς και αναξιόπιστος; Δεν το αμφισβητούμε... Άλλωστε ήταν και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ! Όταν τον επέλεγαν και αυτόν και τον ΑΜΙΡΑ δεν τον ήξεραν μάλλον. Όπως γενική πλέον είναι και η πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρει που του πάνε τα τέσσερα. Και σε άποψη επιλογής προσώπων πολιτικών, και σε άποψη πολιτικών γενικότερα.

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κ ΤΗΛΕΑΥΓΗ... Δεξιά ή αριστερά δεν έχει σημασία...Ίδια μούρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάκης Ψωμιάδης ή Ζορρό13 Ιουνίου 2012 στις 3:07 μ.μ.

      Η Ν.Δ. και η Χρυσή Αυγή είναι αδερφά κόμματα.
      Δεν χαρίζουμε σε κανέναν τ' αδέρφια μας

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.