13 Ιουν 2012

Δήλωση Γιώργου Στύλιου για το διακύβευμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Μην παρασύρεστε από τις φωνές του λαϊκισμού

   Είναι σαφές ότι η καταγγελία του μνημονίου που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του κ. Καμμένου, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην έξοδο από το ευρώ και σε υποτιμημένη δραχμή. Σπρώχνει την Ελλάδα στο περιθώριο και στη Βαλκανική απομόνωση. Η επικράτηση του αριστερού λαϊκισμού, όπως επεσήμανε και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ελλοχεύει τον κίνδυνο εθνικής συμφοράς.
   Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, αναμετρώνται δυο κόμματα με διαφορετικές αντιλήψεις, δυο διαφορετικοί κόσμοι. Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει στην παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη που αλλάζει και στη δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης δυσμενών όρων του μνημονίου. Επιδιώκουμε μέτρα ανάπτυξης που θα... δημιουργήσουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας και είμαστε αντίθετοι με εκείνους που σπρώχνουν τη χώρα στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και στη μιζέρια.
   Το κρίσιμο διακύβευμα των εκλογών είναι: Αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στη χώρα για να προχωρήσουμε οι Έλληνες μπροστά ή άλμα στο κενό και εθνική καταστροφή. Ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας έχει ένα προορισμό. Προορισμός που λέγεται εθνική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Ανάπτυξη όχι με ευχές και με προσευχές, αλλά με πολιτικές που δοκιμάστηκαν και πέτυχαν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες αποτελούν για τους Έλληνες πρότυπο για το επίπεδο της ζωής των πολιτών τους. Η επιτυχία έρχεται με ρεαλιστικές πολιτικές, την κοινή λογική, την προσπάθεια και την ιδιωτική πρωτοβουλία.
   Στις εκλογές καλώ τους πολίτες να μην παρασυρθούν από τις φωνές του λαϊκισμού και να κάνουν τη σωστή επιλογή για την πατρίδα και το μέλλον όλων μας.

Γιώργος Στύλιος
Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Άρτας

3 σχόλια:

  1. Ωραίο άρθρο , ορθογραφημένο, καλογραμμένο, μία πραγματικά εξαιρετική εκθεση ιδεών που δεν συναντάται παρά μόνο μετά την Τρίτη δημοτικού. Εκτός αυτού είναι πολύ χρίσιμο να ξέρουμε τι σκέφτονται για όλους εμάς εκεί έξω στους άλλους πλανήτες.

    Επίσης απο το αποκαλυπτικό απόσπασμα(εκτελεστικό), σύμφωνα με το εδάφιο η ΝΔ ΘΑ: "Επιδιώκουμε μέτρα ανάπτυξης που θα... δημιουργήσουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας και είμαστε αντίθετοι με εκείνους που σπρώχνουν τη χώρα στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και στη μιζέρια."

    Για αυτό ψήφισαν τα μνημόνια, έστειλαν επιστολές μέγιστης υποτέλειας που θα ντέπονται όσοι έλληνες απομείνουν στο μέλλον. Υποσχόμενοι αυστηρή εφαρμογή των όρων του Μνημονίου

    -Απολύσεις περι τις 400 χιλιάδες δημοσιους υπαλλήλους.
    -Κλείσιμο σχολείων, ούτε λόγος για βιβλία στα παιδιά.
    -Ιδιοτικοποιήσεις , θα λεηλατηθούν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία, σχολεία, δημόσιες επιχηρήσεις ΔΕΗ, στην περίπτωσή μας ΔΩΔΩΔΝΗ κλπ.
    -Τρομερή μείωση των λαικών εισοδημάτων και της ακίνητηης περιουσίας που μετακύλησουν στις τράπεζες και στους τοκογλύφους
    κλπ
    κλπ
    κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΗΦΙΖΑ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΟΥ...Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ...ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΕΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ...ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ...ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΣ...ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ...ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΗ ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ,ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ.

    <>

    ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΑΣΤΟ.... ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.