2 Ιουν 2012

Συνελήφθη η κόρη του Μιχαλολιάκου

- Ύποπτη για συμμετοχή σε ξυλοδαρμούς αλλοδαπών
- Συνελήφθησαν και 2 βουλευτές της Χ.Α.

   Ως ύποπτοι για τον ξυλοδαρμό μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθησαν πριν από λίγες ώρες η κόρη του γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Ουρανία Μιχαλολιάκου και δύο στελέχη του κόμματος, οι Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Βουλδής, που είχαν εκλεγεί βουλευτές στις πρόσφατες εκλογές.
   Οι συλλήψεις έγιναν μετά από διαδοχικές επιθέσεις και βιαιοπραγίες εναντίον μεταναστών. Όλα ξεκίνησαν όταν μέλη της οργάνωσης που... κινούνταν στην οδό Πειραιώς είδαν μέσα σε ένα σουβλατζίδικο έναν αλλοδαπό υπάλληλο. Οι 50 περίπου μοτοσικλετιστές έδειραν μέσα στο ψητοπωλείο τον μετανάστη, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία. Λίγο νωρίτερα θύματα επίθεσης έπεσαν άλλοι δύο αλλοδαποί στην Ιερά Οδό.
   Η αστυνομία έκανε 6 προσαγωγές στην ευρύτερη περιοχή, μεταξύ των οποίων η κόρη του γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Ουρανία Μιχαλολιάκου και οι δύο βουλευτές του κόμματος.
   Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος αρνήθηκε την συμμετοχή της κόρης του στο περιστατικό, διότι όπως δήλωσε βρισκόταν 4 χιλιόμετρα μακριά από το συμβάν. Κατήγγειλε "την ανάμιξη της αστυνομίας στον προεκλογικό αγώνα του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής" και ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα θα ζητήσει να συναντήσει τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Παναγιώτη Πικραμμένο, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.