4 Ιουν 2012

Κορυφώνονται στο Δήμο Ζηρού οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Τριήμερες εκδηλώσεις για το Περιβάλλον

   Ο Δήμος Ζηρού σε συνεργασία με τοπικούς φορείς διοργανώνουν τριήμερο εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), που ξεκίνησαν χθες, Κυριακή 3 Ιουνίου.
   Στα πλαίσια αυτών των εκδηλώσεων, χθες στις 11:30 το πρωί έγινε ποδηλατοδρομία, που ξεκίνησε από την Πλατεία Πελαργών στην Φιλιππιάδα.
   Σήμερα, Δευτέρα 4 Ιουνίου, θα συνεχιστεί ο καθαρισμός που ξεκίνησε χθες στην περιοχή ΚΠΕ Φιλιππιάδας (λίμνη Ζηρού) και κοινόχρηστων χώρων δημοτικών κοινοτήτων με τη συνεργασία Συλλόγων και Σχολείων.
   Τέλος, αύριο, Τρίτη 5 Ιουνίου στις 9:30 το πρωί έχει προγραμματιστεί... ημερίδα στο ΚΠΕ Φιλιππιάδας με θέμα: "Οι δράσεις και οι προτάσεις των φορέων, για την προστασία του περιβάλλοντος".
   Εκτός από τον Δήμο Ζηρού στην προσπάθεια αυτή συμβάλλουν ο Σύλλογος «Περί Βιβλίου», ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Θεσπρωτικού και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιππιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.