19 Μαΐ 2012

ΑΡΤΑ : ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ... ΣΤΑ SKY... ΣΤΟ ΝΕΡΟ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ!!!

Megaβόλτα που τα έχει ΟΛΑ!!!

   Το παρακάτω κείμενο βρίσκεται στο facebook (δείτε εδώ) και κοινοποιεί μια εκδήλωση που συνδιοργανώνουν οι G.A.P. (G@misteroi Artinoi Podilates), η Αερολέσχη Άρτας και η ομάδα flyparapente, την Κυριακή 3 Ιουνίου στις 4 το απόγευμα στο Γεφύρι της Άρτας:

   Φτάσαμε..!!! Πλάκα κάνουμε..... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!
   Περίπου ένας χρόνος συμπληρώνεται απο τη μέρα που μια ιδέα να κάνουμε ποδηλατοβόλτες, την κάνατε πραγματικότητα. Το ποδήλατο βγήκε απο την αποθήκη και πλέον εχει πάρει τη θέση του και παλι στη ζωή μας, απο μια... βόλτα ένα σαββατιάτικο απόγευμα μεχρι σε καθημερινή χρήση...
   Εκτός απο το ποδήλατο πολλες είναι οι δραστηριότητες που μας δίνεται η ευκαιρια να κανουμε στην Άρτα..!!! Και να σου που κάτι; Από ψηλά έρχεται και μας συναντά... "ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ!!!" Ω, ΝΑΙ !!!
   Έτσι λοιπον οι G.A.P. (G@misteroi Artinoi Podilates) σε συνεργασία με την Αερολέσχη Άρτας και την ομάδα flyparapente ετοιμάζουν μια megaβόλτα που θα τα έχει ΟΛΑ!!! Ποδήλατο... Παραπέντε .... Παραμοτέρ!!! "Το ποδήλατο στα SKY..!!!
   Για καλή μας τύχη... συνοδοιπόρους σε αυτό το event θα έχουμε και άτομα που θα πραγματοποιουν αναρρίχηση!!! Καθώς και μέσω νερού με κανόε-καγιάκ... Εκεινη τη μερα θα τα κανουμε ΟΛΑ!!! 
   Σας έχουμε και εκπλήξεις: SUrpRiSe!!! Στη μεση της διαδρομής θα γινει κλήρωση όπου ο/η τυχερός/ή θα εχει την ευκαιρία να δει τη συνέχεια απο ψηλά!!! 
   Σας περιμένουμε... από παντού!!! Έτοιμοι;

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΖΩΗ ΣΟΥ!

   Κατά την διάρκεια της βόλτας μας:
   - Δεν προσπερνάμε ποτέ την πρώτη γραμμή (οδηγό), ώστε να είναι σταθερή η ταχύτητα της πορείας και ασφαλής η βόλτα μας.
   - Προσπαθούμε να μην αφήνουμε μεγάλα κενά από τον μπροστινό μας, ακολουθώντας με σταθερή ταχύτητα (έτσι π.χ. δεν αφήνουμε αυτοκίνητα να μπαίνουν ενδιάμεσα.)
   - Κινούμαστε στο δεξί μέρος του δρόμου, καταλαμβάνοντας μόνο μια λωρίδα κυκλοφορίας και με πολλή προσοχή.
   - Βοηθάμε στο κλείσιμο δρόμων και διασταυρώσεων ώστε να αποφύγουμε τυχόν ατυχήματα.(μόνο οι ενήλικες ποδηλάτες.)
   - Δεν κάνουμε αγώνα ταχύτητας. Πάμε με χαλαρή ταχύτητα για να απολαμβάνουμε την παρέα και την διαδρομή.
   - Σεβόμαστε πάντα τους οδηγούς και τους πεζούς.
   - Είμαστε ομάδα και όχι μονάδα και για αυτό δεν αφήνουμε ποτέ κανέναν πίσω μόνο του,ιδιαίτερα αν προκύψει κάποιο πρόβλημα (π.χ. σκασμένο λάστιχο). Οφείλουμε να σεβόμαστε και να προστατεύουμε ο ένας τον άλλο, γιατί αυτός ο ένας μπορεί την επόμενη φορά να είμαστε εμείς.
   - Έχουμε πάντα καλοσυντηρημένα ποδήλατα, για να αποφεύγουμε ζημιές που μπορούν να μας βγάλουν εκτός χρόνου με τα συνεχόμενα σταματήματα.
   - Οδηγούμε πάντα με προσοχή αποφεύγοντας τους ελιγμούς και τα απότομα φρεναρίσματα για να μην έχουμε ατυχήματα.
   - Παιδιά κάτω των 16 ετών συνοδεύονται από ενήλικα! Οι γονείς έχουν πάντα το παιδί τους υπό την επίβλεψη τους, δίνοντας έτσι το καλύτερο παράδειγμα.
   - Ερχόμαστε έγκαιρα στο ραντεβού! Δεν έχουμε αρχηγούς , είμαστε μόνο μια γελαστή παρέα συνοδοιπόρων που συνυπάρχουν αρμονικά στον δρόμο ακολουθώντας μερικούς απλούς κανόνες και τίποτε άλλο.
   - O ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ.

1 σχόλιο:

  1. Καλή η πρόταση, μήπως οι διοργανωτές πρέπει να ξαναδούν την ημερομηνία γιατί 3/6 ταυτίζεται με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και πολλοί θα λείπουν από την πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.