31 Μαΐ 2012

Ο Θόδωρος Γκούβας για τη χειροδικία σε βάρος δύο υπαλλήλων της καθαριότητας στους Κωστακιούς

- "Ανεπίτρεπτο και καταδικαστέο το περιστατικό"

   Το περιστατικό χειροδικίας που σημειώθηκε στους Κωστακιούς χθες το πρωί σε βάρος δύο υπαλλήλων της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Αρταίων καταδίκασε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Θόδωρος Γκούβας ο οποίος ανέφερε τα εξής:
   «Λεπτομέρειες δεν ξέρω, πάντως η αποκομιδή ήταν προγραμματισμένη, το δρομολόγιο ήταν προγραμματισμένο να πάει σε εκείνο το σημείο, όπως γίνεται κάθε μέρα. Ήδη απ’ ότι γνωρίζω, από τη μεριά των υπαλλήλων της Καθαριότητας ο δικηγόρος υπέβαλε μήνυση, αλλά γίνεται και αυτεπάγγελτα μήνυση απ’ την Αστυνομία διότι έχουμε τραυματισμούς και... νοσηλεία στο Νοσοκομείο.
   Εκφράζω τη λύπη μου. Είναι ανεπίτρεπτο και καταδικαστέο το περιστατικό. Οι δημότες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι υπάλληλοι της Καθαριότητας κάνουν τη δουλειά τους, εργάζονται και παραπάνω απ’ το κανονικό πολλές φορές για να κάνουν την αποκομιδή. Ορισμένοι εξ’ αυτών – θα το πω για πολλοστή φορά – υπερβάλλουν εαυτόν για να έχουμε μια πόλη καθαρή. Κάνουν τη δουλειά τους ασφαλώς. Τώρα το περιστατικό και η συμπεριφορά προς τους υπαλλήλους, που έπρεπε να υπάρχει μια κατανόηση τουλάχιστον, δεν υπήρξε σήμερα και λυπάμαι πάρα πολύ.
   Το πρώτο που θα κάνω είναι να ενημερώσω το προσωπικό να είναι ήρεμοι, να είναι ευγενικοί, να κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει να την κάνουν και αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα να μας ειδοποιήσουν εμάς και εμείς θα πάμε κατευθείαν σε εκείνο το σημείο να επιλύσουμε τη διαφορά.
   Υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις στο παρελθόν με μικροτρακαρίσματα, με κλείσιμο του δρόμου που δημιουργήθηκε ένα μικρό κυκλοφοριακό πρόβλημα. Παρενέβη η Υπηρεσία αμέσως και λύθηκε το θέμα.
   Εάν υπάρξει ένα τέτοιο πρόβλημα και οι δημότες αντιληφθούν κάτι, από το να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο είναι καλύτερα να μας ενημερώσουν και εμείς σε 5 με 10 λεπτά θα είμαστε σε κείνο το σημείο για να επιλύσουμε τη διαφορά.
   Δεν χρειάζεται να φτάνουμε σε ακρότητες και χειροδικίες και ιδιαίτερα προς τη γυναίκα, η οποία είναι προς τιμήν της που δουλεύει στο απορριμματοφόρο. Ανεπίτρεπτο! Λυπάμαι πάρα πολύ για το περιστατικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.